5 stvari koje morate odraditi pre 8h ujutru za zdraviji početak dana

Ukoliko ste kao i većina osoba, početak vašeg dana verovatno nije praćen onim što se naziva "pucanje" od jutarnje energije...

Štaviše, ukoliko vam nikada nije bilo prirodno da se budite rano, odnosno sebe smatrate noćnom pticom, verovatno se suočavate sa velikim izazovima svakog jutra. Dan je već odmakao, a vi ustajete u podne i do kraja dana se trkate sa svojim obavezama i svim onim što biste voleli da odradite.

Dozvolite da vam postavimo jedno ključno pitanje: da li se osećate mnogo produktivnije kada započnete dan u pristojno vreme i da li vam je tokom tog dana sve nekako lakše? Ukoliko je vaš odgovor "da", onda biste definitivno trebali da poradite na nekim navikama.

Kada imamo produktivno jutro, gde ne žurimo u poslednjem trenutku i ne trčimo okolo, već polako obavljamo zadatke, osećamo se bolje - kako fizički, tako i psihički. Da biste postigli ovaj osećaj ispunjenosti i usmerenosti, pokušajte da u svoju jutarnju rutinu uključite nekoliko korisnih navika koje vam mogu pomoći da započnete dan na pravi način.

Evo pet stvari koje treba uraditi svakog jutra (u najidealnijim uslovima - pre 8h) kako biste imali zdraviji i produktivniji dan.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group