Dnevni horoskop 04.12.2021. - 05.12.2021.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od jednog poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike u nekom drugom periodu. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Vreme je da se posvetite obavezama, ali ni malo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom, stanju i najradije biste se izvalili i odremali. Kao za baksuz, i partner ima neke stvari koje mora obaviti pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Dobro je što su vam poslednjeg radnog dana pale na pamet obaveze koje ste trebali već da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku od strane saradnika.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Danas ste u kontaktu sa napornim ljudima koji vam oduzimaju energiju. No, neophodni su vam I pokušavate da se uskladite sa njima. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba. Muče vas neka razmišljanja.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Hladna rešenost – ovo je najpribližniji opis vašeg stanja u poslovnom segmentu danas. Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. U emotivnom segmentu sleduje vam susret sa bivšim partnerom.  

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Jedna porodična obaveza ili okupiranost problemom nekog od članova familije, neće vam dozvoliti da budete usredsređeni na obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao. Radije ste raspoloženi za samoću nego za emotivnog partnera.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Muče vas problemi oko nekog dogovora, ali ne znate na koji način ćete to rešiti. Previše se opterećujete nečim na šta trenutno ne možete uticati. Prilično vam je opterećujuća komunikacija sa jednom osobom. Ne prija vam njeno udvaranje.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Neke neprijatne poslovne obaveze su na dnevnom redu. Niste raspoloženi za posao, ali shvatate da ne smete ovo ostaviti. Naglašena je odgovornost. Planovi sa voljenom osobom verovatno neće moći da budu ostvareni. Oboje ste prezauzeti.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

I vi biste danas najradije pobegli od svih obaveza. No, mašta i stvarnost nisu jedno te isto, pa ćete svakako morati da odradite ono na šta ste se obavezali. Emotivni partner vam je potreban više nego što to želite da priznate. Osećate se nesigurno.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Sigurno je da će vas više puta obuzeti crne misli i loše raspoloženje. Pokušajte da ih odgurnete od sebe, jer suštinskih nikakvih razloga za brigu nemate. Ovo je samo energetski pad, verovatno prouzrokovan umorom i napetošću iz prethodnih dana.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Danas vam novac lako klizi iz džepova, pa bi bilo dobro kada biste umeli da se zaustavite pre nego što u potpunosti opustošite novčanik. No, zato će vas obradovati sitan poklon od strane ukućana ili dece, a voljena osoba će imati pregršt lepih reči za vas.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Danas vam raspoloženje i neće biti bajno, jer ćete biti okupirani prošlošću i razmišljati o greškama i propustima koje ste napravili. Ne dozvolite da vam ovo odvlači energiju i smeta prilikom dnevnih obaveza. Mogućnost za tajno flertovanje….

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group