Dnevni horoskop 02.10.2022. - 03.10.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Povremeno ne možete da se oduprete osećanju da vi i partner zanemarujete važna pitanja. Ne uzimajte za ozbiljno ova raspoloženja, izađite zajedno, prošetajte, biće bolje u večernjim satima. Nije vreme da rešavate bitne stvari, to samo može uneti nervozu.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Danas imate više nego dobre osnove da ostvarite susret sa osobom koja vam je interesantna, ali samo vodite računa da napravite pravi dogovor. Naime, postoji mogućnost konfuzije u komunikaciji, kao i usklađivanja što se slobodnog vremena tiče.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Mislim da bi zaista bio red da napravite dogovor o susretu sa nekim ko vas interesuje. Nema više potrebe da stvari nosite u sebi, izjasnite se. Ako ste odlučili da ipak nemate hrabrosti za tako nešto, onda se zadovoljite druženjem sa prijateljima.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Stoje velike mogućnosti da sredite neprijatne situacije sa partnerom iz prethodnih dana. Provedite vreme zajedno, opustite se I prilagodite jedno drugom. Ukoliko ste sami, lako možete ostvariti kontakt sa osobom koja vam je interesantna.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Pažnju emotivnog partnera ćete najbolje privući ako budete spremni da napravite kompromis i da konačno stavite tačku na čarke i distancu iz prethodnih dana. Ukoliko ste pak sami, vreme je za inicijativu prema osobi koja vam se dopada.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Čas ste pospani, čas rasejani, čas vam se ne radi baš ništa. Biće vam teško da ustanete, a kamoli da napravite konkretniji dogovor za izlazak. Čak iako se tako nešto dogodi, biće vrlo kratkotrajno. U suštini, jako vam je potreban odmor i opuštanje.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Da biste lakše izašli iz ovog dana, potrebni su vam smirenost i stabilnost. Nekome iz porodice je potrebna vaša pažnja i prisustvo. Izuzetno vam prija komunikacija sa jednom osobom i trudićete se da je u potpunosti očarate, i to vrlo uspešno.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Vama je potreban mir i odmor i posvetićete se sebi, makar do kasnih popodnevnih sati. Tek nakon tog vremena bićete spremni da se eventualno vidite sa prijateljima ili sa voljenom osobom. Moguće je da će partner imati zanimljive ideje, saslušajte ih.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Prepuštate voljenoj osobi inicijativu oko planova. Trudićete se da partneru ispunite i male i veće želje i da nadoknadite ono što ste u prethodnim danima propustili. Moguće je da će partner imati zanimljive ideje o izlasku, pa ćete zaista uživati zajedno.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Najbolje ćete provesti ovaj dan ako se uključite u aktivnosti sa prijateljima ili sa simpatijom dogovorite sastanak. Bićete otvoreni, duhoviti i lako ćete privući pažnju osobe koja vam se dopada. U odnosu sa emotivnim partnerom može postojati posesivnost.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Ako ste ikako u mogućnosti, ovaj dan provedite što dalje od kuće, najbolje – otputujte ili makar izađite negde gde ćete biti okruženi ljudima. Potrebno vam je da se opustite i relaksirate, neće vam prijati samoća, jer ćete se samo smoriti i prespavati dan.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Pokušavate da sagledate trenutnu emotivnu situaciju na lakši i lepši način. Pravite planove kako biste mogli poboljšati odnos sa voljenom osobom. Ipak, negde duboko u vama, stoji nezadovoljstvo celom situacijom. Obratite se prijateljima, oni imaju pravi savet za vas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group