Dnevni horoskop 23.04.2021. - 24.04.2021.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Obratite pažnju na kontakt sa autoritetima i šefovima. Ako odigrate pametno, možete promeniti neke odnose u većoj meri. Dan dobrih poslovnih, ali i materijalnih prilika po vas. Jedna osoba vrlo intenzivno pokušava da vas osvoji. Nekima od vas se smeši avantura.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Energija ovog dana vam odgovara, jer je sve otvoreno da svoje planove ostvarite i postignete više nego što ste očekivali. Imate veliki uticaj na druge, iskoristite to u svoju korist. Neki put je samo prisustvo voljene osobe dovoljno da se osećate više nego dobro.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Neke svoje planove ste uspeli da ostvarite, i sada razmišljate kako da se postavite pred novim izazovima koji se otvaraju. Dobar dan da kroz komunikaciju sa drugima, pronađete rešenje za neke poslovne situacije. U emotivnim odnosima trenutno puno dobrog raspoloženja.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Iako ćete danas imati osećaj da igrate kako drugi sviraju, pokušajte da sagledate realnije svoje pozicije. U suštini, vrlo ste sigurni trenutno pa prihvatite da se prema obavezama postavite onako kako se od vas očekuje. Otvoreni ste za komunikaciju sa osobom koja vam se jako dopada.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Bićete skloni tome da radite samo ono što vama odgovara ili što vam lako pada, a bilo kakvu iole zahtevniju obavezu ostavljaćete za drugi dan...Niste raspoloženi da se bakćete komplikovanim stvarima. Vrlo ste raspoloženi za flert i avanturu.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Energija ovog dana vam odgovara, i spremni ste da „zapnete“ kada su obaveze u pitanju. Odlični momenti za komunikaciju sa saradnicima i poslovnim partnerima. Danas možete u većoj meri pokrenuti kontakt sa osobom koja vam već neko vreme privlači pažnju.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Danas na lak način možete završiti sve ono što vas je u prethodnom periodu opterećivalo. Šta više, Vagama se danas otvaraju i neke izvanredne poslovne ponude. U emotivnom segmentu slede vam lepa iznenađenja, a ako ste sami – i poziv na izlazak.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Na pravi način komunicirate sa poslovnim partnerima, i zato nije ni čudo što danas postoje velike mogućnosti da dobijete ponudu koja se ne odbija. Pregovori su više nego uspešni, a i u finansijskom segmentu stoje mogućnosti za lepe prilive.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Dobra posvećenost poslovnim obavezama. S druge strane, umete da na pravi način predstavite sebe, pa je moguće da vam bude ponuđeno nešto što vam može doneti finansijsku korist. Ljubav danas funkcioniše bez ikakvih prepreka. Dobro za nova poznanstva.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Tokom ovog dana ćete imati više volje i podsticaja. Bolju komunikaciju ostvarujete sa ženama, pa ćete sa njima danas imati neuporedivo jaču saradnju. Čekaju vas lepi emotivni trenuci, naročito ako imate partnera. Ako ste usamljeni, iznenadni poziv za izlazak.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Neke izvanredne prilike se danas mogu otvoriti pred vama i jedino što je bitno jeste da ne razmišljate previše. Ako budete preispitivali situacije, možete sami sebe zablokirati. Pustite da sve ide svojim tokom. Odlična komunikacija sa emotivnim partnerom.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Odlično za svaku vrstu komunikacije, pa ugovorite bitne susrete tokom ovog dana. Takođe, mogućnosti za finansijske prilive od dodatnih angažmana. Neko pokazuje naklonost i želju da vas bolje upozna. Odgovorite na pravi način.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group