Dnevni horoskop 31.01.2023. - 01.02.2023.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Danas ćete funkcionisati na dva načina – ili ćete ćutati i raditi...ili ćete pak biti preterano nervozni i jedva čekati da vam neko nešto kaže da biste mogli da mu odbrusite. Svojim postupcima možete neprijatno iznenaditi voljenu osobu.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Napetost u odnosu sa onima sa kojima dolazite u kontakt je evidentna. Možete se previše truditi oko nekih dogovora, što će proizvesti kontraefekat. Ne požurujte ni ljude, ni situacije. Sa voljenom osobom – mešavina strasti i tenzije.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Sto puta su vam neke osobe obećale pa ne ispunile i ista situacija će se ponoviti i danas. Ne reagujte, bolje ih iskulirajte u potpunosti. U emotivnom segmentu je dobar dan kada su strasti u pitanju, ali komunikacija će ići loše.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Previše primate k srcu neke situacije, previše lično shvatate primedbe ili kritike od strane saradnika. Danas ste pogotovo previše osetljivi. Ni u odnosu sa voljenom osobom nećete moći da prikrijete koliko vam neke stvari smetaju ili vas pogađaju.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Čini vam se da vaši planovi, koliko god oni bili dobri, uvek u poslednjem momentu dožive zastoj ili pak morate da jurite da biste sve završili na vreme. Malo vas umara sve ovo. Sa voljenom osobom ste čas u ljubavi, čas u nekim besmislenim raspravama.  

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Zabrinutost zbog finansijskog segmenta, ali i veliko razmišljanje kako da odnos sa jednom osobom vratite na normalno funkcionisanje. Ne želite da sebi stvarate neprijatelje u radnoj sredini. Neko u vama izaziva velike strasti i često razmišljate o ovoj osobi.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Vi biste na jednu stranu, ali vas dnevne situacije guraju na drugu. Nervozni ste zbog ovoga i trebali bi da izbegavate sukobljavanje sa onima sa kojima sarađujete. Emotivno – čas vi pravite problem, čas voljena osoba. Malo će mira biti danas.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Toliko se možete pogubiti u planovima i zamislima, da ćete propustiti da uradite ono što imate od obaveza. Ne uspevate da nađete zajednički jezik kada je dogovor sa partnerom ili sa osobom koja vam se dopada u pitanju. Neko se mora prilagoditi.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Neke finansijske pogodnosti ili prilike vam se mogu izmaknuti iz ruku ukoliko budete suviše čekali i oklevali. Takođe – moguće je da ćete se istrošiti više nego što ste planirali. Pokušavate da pronađete način da poboljšate komunikaciju sa partnerom.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Evidentno je razmimoilaženje u komunikaciji i dogovorima sa saradnicima. Potrebno je pronaći kompromis. Napete situacije u odnosu sa voljenom osobom – oboje umete da se inatite i tvrodglavite i kada treba i kada ne treba.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Čas ste u super raspoloženju, čas dramite. Kolege mogu biti iznenađene vašim promenama raspoloženja i neće znati kako da se postave prema vama. Potrebno vam je da se rasteretite malo, ili se odmorite ili izduvajte mozak kroz šetnju ili fizičke aktivnosti.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Danas ćete uglavnom samo otaljavati ono što imate od obaveza. Moguće je da ćete se čak truditi da usporavate sebe, jer ne želite da vam nakače još poslova. Emotivno niste zadovoljni – svi vaši planovi za danas će morati da se prolongiraju.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group