Dnevni horoskop 13.08.2022. - 14.08.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Sa nestrpljenjem očekujete odgovor od poslovnog saradnika, ali nemojte biti razočarani ako ne uspete u onome što ste nameravali. Biće prilike. Partner je raspoložen za kućnu varijantu, dok biste vi pre da izađete negde zajedno.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Vreme je da se posvetite obavezama, ali ni malo niste raspoloženi za posao. U nekom ste statičnom  stanju i najradije biste se izvalili i odremali. I partner ima neke stvari koje mora obaviti pa neće imati ko da vas animira i oraspoloži.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Poslednjeg radnog dana su vam pale na pamet obaveze koje ste trebali već da završite. No, vodite se principom – bolje ikad nego nikad, i spremate se da prionete na posao. Nemojte biti iznenađeni ako dobijete kritiku. Emotivno – dobar dan.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Danas ste u kontaktu sa izuzetno napornim ljudima koji vam u potpunosti oduzimaju energiju. Uhvatilo vas je neko statično I mutno raspoloženje, a ni sami ne znate zašto. Ni u kontaktu sa partnerom nećete uspeti da se oraspoložite kako treba.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Ono što morate rešiti, to ćete i rešiti, mada nećete biti u fenomenalnom raspoloženju. Teško vam je da se posvetite obavezama jer su vam misli na drugoj strani. Kontakt sa bivšim partnerom. Ni sami ne znate kako da odreagujete.  

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Jedna porodična obaveza ili zaokupiranost problemom nekog od članova familije, neće vam dozvoliti da u potpunosti budete usredsređeni na svoje obaveze. U priličnoj meri ćete otaljavati posao i jedva čekati da se zaputite put kuće.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Muče vas problemi oko poslovnog dogovora, ali ne znate na koji način ćete to rešiti. Previše se opterećujete nečim na šta trenutno ne možete uticati. Prilično vam je opterećujuća komunikacija sa partnerom. Zamara vas ponavljanje tema.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Neke neprijatne poslovne obaveze su na dnevnom redu. Niste raspoloženi za posao, ali shvatate da ne smete ovo ostaviti. Naglašena je odgovornost. Planovi sa voljenom osobom verovatno neće moći da budu ostvareni. Oboje ste prezauzeti.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Pobegli biste od obaveza što dalje možete. No, mašta i stvarnost nisu jedno te isto, pa ćete svakako morati da odradite ono na šta ste se obavezali. Emotivni partner vam je potreban više nego što to želite da priznate. Osećate se emotivno nesigurno.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Sigurno je da će vas tokom dana više puta obuzeti loše raspoloženje. Pokušajte da ga odgurnete od sebe, jer suštinski - razloga za brigu nemate. Ovo je samo blagi energetski pad, verovatno prouzrokovan umorom i napetošću iz prethodnih dana.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Danas vam novac lako odlazi, pa bi bilo dobro kada biste umeli da se zaustavite pre nego što u potpunosti opustošite novčanik. No, zato će vas obradovati neki sitan poklon od bliske osobe, a voljena osoba će imati pregršt lepih reči za vas.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Danas vam raspoloženje i neće biti bajno, jer ćete biti okupirani prošlošću i razmišljati o greškama i propustima koje ste napravili. Ne preterujte – nije baš sve tako loše kao što to sada sebi predstavljate. Neraspoloženje će proći brzo.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group