Dnevni horoskop 05.12.2023. - 06.12.2023.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

U prepodnevnim satima vodite računa o svojoj koncentraciji, jer ste blago rastrojeni i moguće su greške u radu. Proverite sve dva puta da biste mogli da ispravite na vreme. Popodne se možete osećati malo izmoždeno i umorno. Prijaće vam kontakt sa partnerom.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Dosta naporan, ali plodonosan dan je pred vama. Rešićete neporazum sa poslovnim saradnikom ili kolegom. Popodne je pak savršeno za emotivne kontakte. Pojedini čak mogu upoznati novu osobu u šetnji ili na društvenim mrežama, možda preko prijatelja.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

U nekom ste „praznom hodu“ sa poslom u prepodnevnim satima, pa će vam trebati vremena da se usredsredite na svoje obaveze. Jako razmišljate o nekom ko vas interesuje, planirate da se pokrenete i ostvarite kontakt, ali je pitanje da li ćete se baš danas usuditi na takav potez.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Koristite ovaj dan da odradite sve ono što vam je hitno ili sa čime kasnite, jer je pravi trenutak da neke obaveze zatvorite. Partner povremeno pokazuje ljubomoru ili vas pritiska svojim ponašanjem. Za sada ne reagujete, nadajući se da će se ove situacije promeniti .

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Pregurali ste neku veliku poslovnu obavezu ili skinuli brigu sa vrata i osećate se izduvano. Niste u fazonu za neke velike poslovne aktivnosti, pa ćete se uglavnom „muvati“ nadajući se da će što pre doći kraj radnom vremenu. Moguće je da ćete imati tajno dopisivanje, komunikaciju, porukice...

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Danas će vas neko od kolega moliti za prijateljsku uslugu. U suštini, verovatno je da ćete morati da preuzmete deo obaveza koje nisu vaše. I pored toga što će vas radni dan iscrpeti, ipak ćete imati dovoljno razumevanja za partnerove potrebe za prisutnošću i nežnošću.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Odličan je dan da se zakopate u svoje obaveze i da ne dižete glavu. Svi vas danas nešto cimaju, pa očekujte da će vam malo remetiti radnu rutinu. No, zato vaša voljena osoba ima fenomenalne planove koji će vam definitivno ulepšati dan i odobrovoljiti vas.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Ne dopada vam se što neko od kolega ne funkcioniše onako kako ste se dogovorili, iako morate priznati da je njegov način rada bolji i da donosi brže rezultate. Drugi deo dana je odličan u emotivnom smislu, jer vam sledi uživanje i dobro raspoloženje sa voljenom osobom.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Iako se vi zaista trudite, neke stvari u poslovnom segmentu ne funkcionišu kako treba. ipak, ovo je kratkotrajan zastoj, zbog koga ne morate posebno da se brinete. Vaša voljena osoba će danas naći pravi način kako da vam priđe i zainteresuje vas za svoje planove.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Jasno vam je da neko od poslovnih saradnika ne radi stvari kako treba, ali se dvoumite da li da uopšte pokrećete to pitanje. Nekih razmimoilaženja sa kolegama danas može biti, funkcionišite polako i bez impulsivnosti. U emotivnim odnosima blaga razdražljivost i kod vas i kod partnera.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Svoje obaveze ste uspeli da završite na vreme, mada verovatno samo vi znate kako. Možda bi trebalo da proverite još jednom sve ono što ste uradili....Osećate jaku potrebu za voljenom osobom, ali je moguće da ćete uspeti da se vidite samo na kratko i to tokom popodnevnih sati.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Informacije koje su vam vredne i koje ste čekali stižu polovinom ovog dana. Biće potrebno da odreagujete hitro i da ne propustite priliku koja je pred vama. Dan je i u emotivnom smislu pogodan, pogotovo ako ste nekoga od skora upoznali. Dobra komunikacija i optimizam.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group