Dnevni horoskop 15.05.2022. - 16.05.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Danas pokušajte da ostavite sve svoje obaveze negde po strani i prepustite se jednoj rasterećujućoj i opuštenoj atmosferi koja će vladati u vama i oko vas. Zgrabite voljeno biće pod ruku i pravac u neku šetnju ili provod.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Dan koji će biti ispunjen promenama I neočekivanim dešavanjima. Ne pravite suviše ozbiljne planove, jer će oni itekako biti podložni izmenama u poslednjem trenutku. No, kroz sve ovo se provlači vaša dobra energija I raspoloženje.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Vama je danas dobar trenutak da napravite dogovor sa prijateljima i da se izgubite što dalje možete od kuće. Iskoristite ovo vreme koje je pred vama za dobro raspoloženje u društvu osoba koje su vam drage. Provedite dan potpuno opušteno.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Nemojte dozvoliti da vam misli o poslu ili o novcu kvare lepe trenutke. Bićete skloni da stvari vidite lošijima nego što to one zaista jesu, pa vam je potrebno društvo prijatelja da vas malo izvuče iz vaše statičnosti.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Slaba koncentracija tokom današnjeg dana jer ste previše okupirani nekim ličnim prioritetima, pa nećete obraćati pažnju na potrebe drugih....niti na to šta vam govore. Moguće je i da nekoga nenamerno uvredite svojim ponašanjem.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Prvi deo dana ćete verovatno prespavati I odmarati se od naporne sedmice koja je za vama. Zato je drugi deo dana samo vaš. Možete biti potaknuti nečijom inicijativom i pažnjom i sa ovom osobom se upustiti u flertovanje.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Koliko će prvi deo dana biti interesantan i podsticajan za vas, toliko će vas iznenaditi nepredvidivi događaji u popodnevnim satima. Ili ćete biti u nekoj velikoj žurbi, ili se čak može dogoditi rasprava između vas i partnera.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Neke nedoumice će vas mučiti. Nemojte dozvoliti da vas prijatelji izbacuju iz takta svojim nepromišljenim potezima. Budite spremni na kompromis, jer ako se iznervirate teško ćete kontrolisati i sebe i one sa kojima ste u kontaktu.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Neko može vaše ponašanje shvatiti kao napadno pa je moguće da dođe do rasprava sa ljudima koji su vam bitni. Pokušajte da obuzdate svoju potrebu da kontrolišete ljude oko sebe. Emotivni partner može smatrati da ste nepredvidivi.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Naljutićete se ako neko bude prekršio obećanje koje vam je dao, pogotovo ako to dolazi od strane prijatelja. Druga osoba je možda preokupirana obavezama. Potrudite se da ovo ne napravi veći jaz među vama. Prolongirajte dogovor.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Dan koji biste trebali provesti sa ljudima koje volite ili sa prijateljima. Nemojte pasti u iskušenje kupovine, jer je verovatno da ćete potrošiti preko svake mere. Sa emotivnim partnerom zadovoljstvo i opuštenost.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Prepodnevni sati će proći u muvanju po kući, dok bi popodne već moglo biti interesantno. Možda će vama i emotivnom partneru biti teže da napravite dogovor o susretu, ali baš taj susret će i vama i drugoj strani doneti dobro raspoloženje.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group