Dnevni horoskop 23.09.2023. - 24.09.2023.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Ako  morate da odradite komplikovaniju obavezu – sigurno je da ćete otaljati posao jedva čekajući da što pre pobegnete. Imate vi svoje planove, a oni svakako ne uključuju sedenje u kancelariji i jedne te iste ljude oko vas. Uživajte u ostatku dana.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Trebaće vam dodatne informacije u vezi poslovnog projekta koji ste započeli ili koji vam je od skora ponuđen. Pomoć će vam ponuditi kolega, od kojeg ovo niste očekivali. U emotivnim odnosima biće variranja i povremenih napetih trenutaka.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Danas ćete se verovatno suočiti sa komplikovanijim situacijama na poslu. Taman da vam ova subota, ili makar njeni prepodnevni sati, prođu u nerviranju i razmišljanju da li ćete uspeti sve da odradite na vreme. Sa emotivnim partnerom naći ćete kompromis.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Razmišljate da li je moguće da su neke sitnice uspele da vam promaknu, a toliko ste se trudili da do grešaka ne dođe. Ne razmišljajte, ispravite. Imate popodne i veče koji mogu biti ispunjeni odličnim trenucima sa voljenom osobom ili sa nekim ko vam se dopada.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

I vama bi bilo bolje da ovaj dan provedete u odmoru, uživanju ili opuštanju sa emotivnim partnerom ili porodicom. Za neke velike zadatke niste, jer ste umorni, a nemate ni dovoljno koncentracije za ozbiljnije probleme na poslu. Zato – pravac rekreacija, posao neka sačeka ponedeljak.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Jedan poslovni problem ili zadatak koji ste dobili završavate u poslednjem momentu, kada ste već mislili da nećete uspeti. Imate razloga za zadovoljstvo, a obradovaće vas i pozitivna kritika od strane nadređene osobe. Razmišljajte o lepim stvarima sa voljenom osobom.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Malo ste nepoverljivi prema novim kolegama, čini vam se da im ne možete ostaviti u zadatak iole važnije stvari, pa ćete se bukvalno lomiti da odradite sve na vreme. Imate pomoć a ne koristite je. Dopada vam se da se poigravate sa jednom osobom koja vas simpatiše.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Nesigurnost koju ćete osećati u prepodnevnim satima brzo ćete smeniti izuzetno podsticajnom energijom. Iako niste planirali da se bavite obavezama danas, one će se neplanirano otvoriti. Takođe neplanirano može doći i do značajnijeg susreta sa nekim ko vam je zanimljiv.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Bićete nervozniji, naročito tokom popodnevnih sati. Možda ste želeli da nekome izađete u susret i prilagodite, a ova vas je osoba ispalila. Ako je u pitanju prijatelj, još ćete i progledati kroz prste, ali ako je emotivni partner – e, onda će sigurno biti svađe među vama.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Nepoverljivi ste prema nečemu što čujete i skloni ste da ove informacije uopšte ne uzmete u obzir dok ne dobijete potvrdu. Pošto se to danas neće dogoditi, verovatno ćete još neko vreme biti u neizvesnosti. Emotivni partner je sumnjičav prema vama, možda i sa pravom.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Sreća vas prati ovih dana što se posla tiče, ali danas ipak budite oprezniji. Postoji mogućnost za čudne i nedefinisane situacije, a vi ne biste trebali da uzimate aktivno učešće u dešavanjima. Povucite se i vidite kako će se stvari odvijati na dalje. Emotivni segment je odličan.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Danas i nije baš najbolji dan da izađete nekom od kolega u susret, jer je više nego verovatno da će iskoristiti vašu dobrotu i natovariti vam svoje obaveze. Osobu koju volite podržavate u svim njenim planovima, ali vam se najviše sviđaju planovi za vaše zajedničke trenutke.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group