Dnevni horoskop 24.06.2021. - 25.06.2021.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Odlično uspevate da se organizujete I raspodelite obaveze. Istina je da je u poslovnom segmentu prisutna nervoza, ali ovo će biti aktuelno samo tokom prepodnevnih sati. Imate inicijativu I inspiraciju u kontaktu sa suprotnim polom – budite aktivni.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Iako niste očekivali, dan će biti napet I ispunjen događajima. Neko od kolega čak može neki svoj propust pokušati da “natovari” na vas. Tek u večernjim satima moći ćete da se opustite, I to najbolje u društvu prijatelja, u pozitivnoj atmosferi I izlasku.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Iako ćete zbog nekih situacija u poslovnom segmentu brinuti, na kraju će se ispostaviti da su vaše brige bile bez pravih osnova. Sa emotivnim partnerom samo povremeno ostvarujete onakav odnos kakav biste želeli – veliki usponi I padovi u raspoloženju.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Iako uz više truda nego inače, uspevaćete da se uklopite sa ljudima sa kojima radite. Doduše, povremeno će vas nervirati postupci kolega, ali ćete moći da pređete preko ovoga. U popodnevnim satima je naglašen umor i verovatno će vam prijati da ostanete kod kuće.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Dan odličan da polako privodite kraju projekte, da ulazite u završnu fazu dogovora. Poslovni saradnici su spremni da vam izađu u susret. Sa suprotnim polom imate odličnu komunikaciju I primećujete da ste u centru pažnje.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Dan kada biste trebali da zatvorite jedno poglavlje I počnete da razmišljate o novim poslovnim obavezama I projektima. Vaši planovi za izlazak ili zajednički provedeno vreme sa voljenom osobom, mogu se izjaloviti.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Dobro raspoloženje, prava energija I uglavnom ćete uspevati da obavite sve poslove koje imate. Malo vas opterećuju neke osobe, ali ne želite da im poklanjate previše pažnje. Dan odličan za flertovanje, za dobru komunikaciju sa suprotnim polom.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Iako ste dosta nervozni I napeti, trudićete se da se to ne odrazi na vaš učinak I kvalitet kontakta sa saradnicima. Nervoza dolazi od osećaja velikog nezadovoljstva – imate osećaj da se ništa ne odvija po vašim planovima – ni posao, ni emocije.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Danas uspevate da nađete prave sagovornike – osobe sa kojima možete podeliti svoje ideje, koje su spremne da vas saslušaju ili podrže. Sa onima sa kojima ne možete odmah pronaći zajednički jezik – ni ne širite priču. U emotivnom segmentu – strast.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Napravite dobar koncept I spremite se da obavite bitne poslovne razgovore. Ako vam susret sa poslovnim partnerom bude odložen za sutra – nije smak sveta, I sutra će vas po ovom pitanju pratiti sreća. U emotivnom segmentu – neko vas žestoko privlači.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Danas će vam ići od ruke svakodnevne obaveze, ono u čemu uživate ili kontakti sa ljudima koji vam prijaju I u čijem prisustvu ste uvek raspoloženi. Sve ono što je van ovih okvira će vam prilično teško padati. Dan izvrstan za komunikaciju sa suprotnim polom.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Mogućnost za dobar dogovor sa poslovnim partnerom ili nekim od saradnika. Možete se predstaviti u najboljem svetlu, ali ne dozvolite da vam nervoza pokvari “nastup”. Niste za neko veće društvo, ali će vam prijati uzak krug prijatelja…ili kontakt sa simpatijom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group