Dnevni horoskop 28.02.2021. - 01.03.2021.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Danas ste pomalo nestrpljivi i lako vas je iziritirati, što će naročito biti prisutno I evidentno u prepodnevnim satima. Možete smatrati da neke situacije više ne možete da trpite. Spustite loptu i sačekajte  – vaše raspoloženje se popravlja i možete se posvetiti dragim ljudima.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Tokom današnjeg dana vam je potrebno više odmora. Kao da vas je prethodna sedmica I dešavanja u njoj u potpunosti iscedila I veći deo prepodneva ćete provesti ili u nekom leškarenju ili u potpuno opuštenoj atmosferi. Ostatak dana donosi bolje raspoloženje I vitalnost.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Dobro raspoloženje i uglavnom druženja, jer ćete želeti da sa više osoba koje ste nekako neopravdano zapostavili, ostvarite kontakt I vidite se. Jedna dosta naporna sedmica je za vama, pa ćete možda iskoristiti popodne da saberete utiske I napravite plan za dalje…

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Tokom ovog dana ćete biti u jako dobrom raspoloženju, najviše okrenuti ka svojim ukućanima, porodici, koji su mesto gde se vi opuštate I “punite” pozitivnom energijom. Ako uspete da odvojite neki trenutak, obavezno izađite van kuće, jer ćete se provesti mnogo bolje nego što to očekujete.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Tokom ovog dana ste najviše posvećeni emotivnom partneru, mlađim članovima porodice, zabavi i prijateljima. Takođe, dobar je trenutak I za neki izlet ili druženje sa prijateljima. Kako dan bude odmicao, vaša će energija jačati I osećaćete se življe I raspoloženije.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Niste raspoloženi za susrete, kontakte, dogovore. Najradije ćete ostati sa ukućanima. Međutim, ovo će funkcionisati samo u prvom delu dana, tamo negde u poslepodnevnim satima dobićete jedan zanimljiv poziv koji će vas naterati da se na brzinu spremite I izađete.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Najviše ćete se okretati kontaktima sa ljudima koje duže vreme niste videli. Imali ste premalo vremena u prethodnom periodu I sada želite da to nadoknadite. Možda su vaši planovi ipak preuveličani, jer je malo verovatno da ćete moći da svima posvetite dovoljno pažnje.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Prijaće vam odmaranje, što će najviše biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodnevne sate, vaša će se energija promeniti I osetićete podsticaj da izađete I provedete više vremena sa nekim ljudima koje ste možda malo I zapostavili.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Okrenuti ste odmoru, ukućanima ili planovima sa prijateljima i društvom. Prijaće vam da provedete vreme I sa mlađim članovima porodice, jer se u njihovom društvu osećate opušteno I rasterećeno. Mogući su I lepi dogovori sa emotivnim partnerom.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

U ovom danu se dobro osećate, raspoloženi ste i željni provoda. Međutim, izgleda da nećete uspeti da napravite dogovore koje ste priželjkivali, I uglavnom će se vaša pažnja fokusirati na članove porodice. Ako ništa drugo, makar ćete se dobro odmoriti I pripremiti za narednu sedmicu.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Promenljivo raspoloženje i potreba za većim društvom. Možda ćete u prepodnevnim satima biti malo povučeni, ali ulaskom u popodne, aktivirate se I krećete u potragu za zabavom. Dobar je trenutak I za izlazak sa voljenom osobom, ili makar kraći izlet.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Tokom ovog dana najradije ćete provesti vreme u kućnom okruženju, sa dragim ljudima, što će posebno biti izraženo u prepodnevnim satima. Ulaskom u popodne, dobićete jednu jaču energiju I tada biste mogli da napravite I dogovor sa voljenom osobom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group