Dnevni horoskop 24.04.2024. - 25.04.2024.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Neke stvari u poslovnom segmentu smatrate nebitnim i ne pada vam na pamet da se aktivirate oko njih. Odredili ste prioritete i trenutno ih se striktno pridržavate. Emotivni zanos – ako ste tek upoznali nekog u potpunosti ste opčinjeni ovom osobom.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Nedefinisane i zbunjujuće situacije. Čini vam se da neko od saradnika nije u potpunosti iskren prema vama. Sa nestrpljenjem čekate dokumentaciju koja nikako da pristigne. Kontakt sa emotivnim partnerom će bolje funkcionisati u drugom delu dana.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Nije vam jasno zbog čega nadređeni ne pokazuje zainteresovanost za vaše predloge i ideje. U prvom delu dana ćete se osećati nestabilno i nesigurno, što može dovesti i do zahlađenja odnosa sa emotivnim partnerom ako se upustite u rasprave zbog svog lošeg raspoloženja.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

U prvom delu dana očekujte da ćete jedva uspeti da na vreme privedete jednu obavezu kraju. Spuštanje tenzije, ukoliko je ona bila prisutna u saradničkim relacijama. Spremni ste da napravite konkretniji potez prema osobi koja vam se dopada. U emotivnim relacijama – mirno stanje.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Čini vam se da za šta god da se uhvatite da uradite – nikako ne uspevate da završite kako treba ili na onaj način koji ste vi zamislili. Ne nervirajte se, prihvatite da je ovo jedan od onih dana kada je konfuzija jaka. Bolje je da ove trenutke iskoristite za kontakt sa voljenom osobom…

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Non stop vam se čini da ste propustili da uradite nešto bitno ili da ste napravili grešku u onome što radite. Možda je vaš predosećaj dobar, pa bi bilo dobro da proverite još jednom sve. Moguće je da ćete morati da odložite susret sa voljenom osobom zbog lične problematike.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Koliko god da ćete u prvom delu dana biti nestrpljivi, toliko ćete se kasnije opustiti i dozvoliti da sve ide svojim tokom. Nerviranje nikada nije ubrzalo situaciju, zar ne? U kontaktu sa voljenom osobom budite taktični i ne podsećajte je na njene prošle greške.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Pripremate se za poslovni sastanak ili dogovor i to prilično ozbiljno, jer ne želite da napravite niti jedan propust. Trudićete se da se prilagodite osobama sa kojima danas dolazite u kontakt. Emotivni partner vam posvećuje veliku pažnju, što vam neizmerno prija.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Ako imate nameru da pokrećete neku poslovnu priču ili da pravite nov dogovor, ostavite to za drugi deo dana. Tada ćete biti više fokusirani i koncentrisani, a samim tim i mnogo bolje predstaviti svoje ideje i sebe. Aktivirajte se prema osobi koja vam je interesantna.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Nesigurnost i neizvesnost po pitanju nekih poslovnih situacija biće naglašene u prvom delu dana. Bitne odluke i poslove ostavite za popodnevni period, kada ćete jasnije videti neke stvari. Inicirajte komunikaciju sa osobom koja vam se dopada.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Prilično naporan i konfuzan dan. Niste sigurni šta poslovni parneri i saradnici zaista misle i šta planiraju kada je vaša saradnja u pitanju. Sebe bespotrebno nervirate brigom. Ako ne budete osvojili osobu koja vam se dopada, možete se povući i ućutati.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Ne istrčavajte sa predlozima niti reagujte u prvom delu dana. Ako već želite da pokrenete nešto, onda birajte popodne kada imate više ubedljivosti i dobre energije. Zamerate partneru što vam ne posvećuje dovoljno pažnje, ali se ni vi ne trudite nešto naročito oko njega.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group