Dnevni horoskop 26.09.2021. - 27.09.2021.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Dan ćete  provesti u dobrom raspoloženju i sa osobom koju volite, mada se možda i nećete uklopiti baš u svakom trenutku. No, ipak je dan suvše lep da biste nešto zamerali partneru. Biće tu vrlo intenzivnih momenata.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Vi ste se pripremili da uživate a ako partner nije voljan da vas podrži....pa tu već može biti problema. Rešili ste da isterate svoje. Da se ne bi desilo da situacija između vas dvoje „pukne“ budite malo prilagodljiviji. To je za vaše dobro.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Danas ćete biti u promenljivom raspoloženju. Ono što ste vi planirali moguće je da nećete uspeti da ostvarite, jer će vas dnevne situacije odvući na drugu stranu. Neko će od vas očekivati da ispunite svoja obećanja ili obaveze.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Ako ste planirali da provedete dan sa osobom koju volite, ovde može doći do preokreta. Ili će vam voljeno biće u poslednjem trenutku reći da ne može da dođe zbog obaveza, ili se pak nećete uopšte ni videti. Spremite se da budete malo neraspoloženi.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Ukoliko imate partnera nećete moći da se dogovorite kako da provedete današnji dan. Voljeno biće želi da ostane kod kuće i uživa, a vi biste na neki ručak, ili šetnju, ili makar šoping. Bilo šta samo da ne sedite. Sad vi vidite kako ćete se usaglasiti.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Možda će u nekom trenutku izgledati kao da vi i emotivni partner ne možete da se uklopite oko dogovora . Taman kad budu počele da vas obuzimaju crne misli – situacija će se preokrenuti. Vidite da na kraju i nije ispalo tako loše.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Svi planovi sa partnerom ili sa prijateljima moraće da budu pomereni za drugi deo dana ili za večernje sate. Prepodne je više nego izvesno da ćete želeti ili da poklonite samo sebi, ili će vas jednostavno, mrzeti da idete bilo gde.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Možda želite više nego što ćete dobiti. Ili pak želite neku drugu osobu, a ne onu koja je trenutno pored vas. Ko zna šta vi želite, kada nećete da se otvorite i budete jasni po emotivnim pitanjima. Da ste danas baš najraspoloženiji – i niste.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Šta god da se bude dešavalo na emotivnom planu, vi niste zadovoljni. Što se ta neka tuga uvukla u vas, to samo vi znate. Možda razmišljate o nekome iz prošlosti, možda mislite da ne dobijate dovoljno od osobe sa kojom ste trenutno.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Sve je danas usmereno na ljubav, na zabavu, na provod, na uživanje. Voljenu osobu ćete iznenaditi, ali i ona vas. U svakom slučaju, punom parom napred i ne obraćajte pažnju na neke sitnice. Sve ostalo ostavite, posvetite se ljubavi.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Ne tražite greške u partnerovom ponašanju. Nemojte dozvoliti da vam nebitne stvari pokvare dan. Shvatite da i vi ponekad grešite pa spustite loptu i dozvolite da vi i voljena osoba uživate u nekim zajedničkim trenucima.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Vi imate odličan plan za dešavanja sa voljenom osobom, ali je pitanje koliko će se situacija zaista i otvoriti da te planove ostvarite. Partneru se možda neće svideti vaša ideja ili će pak imati premalo vremena da vam posveti.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group