Dnevni horoskop 30.03.2023. - 31.03.2023.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

S jedne strane – super ste raspoloženi za rad. S druge pak – čini vam se da koliko god se trudite, neke se situacije ne pomeraju ni za milimetar. Pokušavajte onoliko koliko možete. U emotivnom segmentu – intenzitet i strast su pojačani.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Neke promene koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju. Emotivno – solidno popodne i veče.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Iako smatrate da dajete sve od sebe u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, čini vam se da vas ili ne razumeju, ili da vaši predlozi samo prolaze mimo njih. U emotivnom segmentu – dan odličan da promenite odnos sa voljenom osobom na bolje.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

U potpunosti ste se usmerili na obaveze I koliko god one teško išle u početku, do kraja dana ćete ih uspešno završiti. Možete da se opustite I da ostatak vremena posvetite lepšim životnim zadovoljstvima – partneru i momentima provedenim sa njim.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Još jedan od vrlo dobrih poslovnih dana je pred vama. Doduše, sa nadređenima nećete ostvariti baš neku značajno dobru komunikaciju, pa je bolje I da ih ne pitate ništa. Dobar je momenat da napravite preokret u odnosu sa osobom koja vas zanima.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Znam da vam je nekih situacija (ali i nekih osoba) na poslu preko glave, ali morate pokušati da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Malo nervoze u odnosu sa voljenom osobom.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Sve vas danas gura da završite neke situacije, ili da otpočnete nešto novo. S druge strane, imaćete povremene energetske padove, I nemojte dozvoliti da oni utiču na vas I da vas zaustave. Danas se najbolje razumete sa prijateljima.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Nemojte čekati da drugi pokrenu komunikaciju – budite vi inicijator. Naime, sve ono što drugi rade sada će delovati suviše sporo, zato je potrebna vaša energija da ovo pokrene. Ako ne bude susreta, bar će biti dobre komunikacije sa osobom koja vam je draga.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Neke stvari ćete završiti očas posla, verovatno zato što ćete komunicirati sa normalnim ljudima, koji isto kao I vi, žele da privedu kraju ovo što pre. S druge strane – pojedinci će se pokazati teški kao crna zemlja. Njih izbegavajte danas. Pa I voljenu osobu.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Našli ste pravi način kako da doprete do nekih ljudi, približite im svoje stavove. Podelite svoje planove sa ljudima za koje smatrate da su ozbiljni. Nemojte samo razmišljati o osobi koja vam je draga, mogli biste da napravite i neki konkretniji potez danas.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

U potpunosti ste odgovorni i posvećeni svojim obavezama i itekako je moguća pohvala od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete sa radošću prihvatiti. Moguće je više zajedničkih, lepih trenutaka.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Sa nekim ljudima ćete imati zahtevne razgovore. Nije vam jasno kako vas ne razumeju, i kako se ne slažu sa vama….ako vidite da ne vredi i da ne daje rezultate, nemojte se više ni truditi. Ostavite za drugi dan. Nezadovoljni ste komunikacijom sa osobom koju volite.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group