Dnevni horoskop 14.07.2024. - 15.07.2024.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Nervoza u prvom delu dana verovatno je posledica naporne sedmice koja je za vama. Malo ste energetski iscrpljeni i bilo bi dobro da makar prepodne provedete više se odmarajući ili u nekim aktivnostima koje vas opuštaju.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Najbolje bi vas opustio kontakt sa emotivnim partnerom, ali danas će sa njim biti teško ostvariti dogovor, jer je nervozan ili okupiran svojim obavezama. Moguće je da ćete u popodnevnim ili večernjim satima ipak ostvariti željeni susret.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

U potpunosti ste zaboravili na obećanja koja ste dali i moraćete da završite obaveze koje ste sami sebi nametnuli. Ovo će vam definitivno promeniti neke planove, pa je moguće da ćete ih samo delimično ostvariti. Bolje raspoloženje predveče.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Nemogućnost da ostvarite pravi kontakt sa voljenom osobom, a moguće je da će i u partnerskim odnosima biti napetosti i povremenih rasprava. Vi lično se osećate nesigurno, pa možete previše pritiskati partnera.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Trudite se da izađete u susret voljenoj osobi i da ispunite neke njene hirove, ali nikako da dođete do zadovoljavajuće komunikacije i odnosa. Možda je bolje da se malo povučete i pustite je da sama sa sobom reši ono što je muči.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Teško ostvarujete razumevanje i moguće je da će dolaziti do bespotrebnih rasprava sa onima koji su vam najbliži. Imate osećaj da emotivni partner ne zna šta želi i jako vas nervira svojim ponašanjima. Ne odustajte od pokušaja da raščistite stvari na miran način.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Interesi i obaveze vas i emotivnog partnera se danas ne uklapaju. Vi biste jedno, voljena osoba nešto potpuno drugačije. Možete bez razloga biti povređeni njenom isključivošću i insistiranjem na svojim stavovima.

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Sto stvari biste danas odjednom, a i sami ste svesni da to tako ne može da funkcioniše. U prvom delu dana ćete sebi nametnuti toliko toga, da povremeno nećete znati gde udarate. Najbolje bi bilo da ovo vreme iskoristite da se odmorite i opustite.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Prijatelji ili emotivni partner imaju svoje planove, a vas nisu ni pitali da li vam ti planovi odgovaraju ili ne. Od vas se očekuje da se uklopite, ali ste vi trenutno suviše tvrdoglavi za tako nešto. Ili ćete isprovocirati raspravu, ili ćete se u potpunosti povući i ućutati.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Neplanirano ćete potrošiti više novca od onoga što ste namerili. Blago neraspoloženje u prvom delu dana, jer ćete se iznova i iznova prebrojavati i nervirati zbog svojih propusta. Bolje bi bilo da ovaj dan iskoristite za druženja ili izlazak.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Danas ste rešili da provedete dan onako kako to vama odgovara. Nemate nameru da se uklapate u tuđe vreme, neka se oni uklope u vaše. Iako ćete izazivati nervozu kod drugih ljudi, ipak ćete se na kraju provesti dobro.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

Neki vaši strahovi ili problemi mogu isplivati na svetlost dana. Moguće je da će vam odgovarati da se povučete i da budete sami sa sobom, jer ćete na taj način najbolje uspeti da se smirite i stabilizujete. Emotivne kontakte odložite za kasno popodne ili večernje sate.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group