Dnevni horoskop 26.06.2022. - 27.06.2022.

Autor horoskopa: VENERA www.venerasapapilotnom.com

horoscope

ovan

(Mart 21 - April 19)

Iskoristite nedelju da se odmorite, ali sigurna sam da ćete naći vremena i za neka uživanja sa dragim osobama ili prijateljima. Preporučujem vam izlazak u prirodu ili u šetnju, jer će vam ova atmosfera najviše prijati. Opuštenost.

horoscope

bik

(April 20 - Maj 20)

Prepodne biste trebali da iskoristite za kućne obaveze. Ostatak dana je definitivno i samo vaš i na vama je kome ćete ga posvetiti – svakako bih vam preporučila da se vidite sa voljenom osobom, jer ste oboje u fenomenalnom raspoloženju.

horoscope

blizanci

(Maj 21 - Jun 20)

Tranzitni Mesec je u vašem znaku I danas vas ni u jednom momentu mesto neće držati. Potrebno vam je da se krećete, da šetate, da putujete, da pričate, da saa prijateljima razmenite million I jednu informaciju. A možete I da flertujete.

horoscope

rak

(Jun 21 - Jul 22)

Jeste da je vaše raspoloženje i dalje promenljivo, ali najbolje ćete se osećati u društvu prijatelja. Ne samo da ćete se rasteretiti i opustiti, već postoje i šanse da upoznate zanimljive ljude. Prijaće vam komunikacija, ali i boravak na svežem vazduhu.

horoscope

lav

(Jul 23 - Avgust 22)

Dobro biste proveli da sa voljenom osobom prisustvujete okupljanju prijatelja ili društvenom dešavanju. Jako ste dobro raspoloženi i prijaće vam da budete okruženi zanimljivim ljudima. Skladna komunikacija sa svima, pomalo flertovanja.

horoscope

devica

(Avgust 23 - Septembar 22)

Nemojte ovaj dan iskoristiti samo za ono što “morate”. Pa neće obaveze pobeći nigde – čekaće one vas,ne brinite. Umesto toga pokušajte da vreme posvetite sebi i voljenoj osobi. Prijaće vam da pobegnete od svega.

horoscope

vaga

(Septembar 23 - Oktobar 22)

Spremni ste za druženja i izlaske, ali mnogo ste spremniji i otvoreniji za emotivne kontakte, za flertovanja, za značajne poglede i komunikaciju sa nekim interesantnim ljudima. Prema tome, pravac u neka nova osvajanja...

horoscope

škorpija

(Oktobar 23 - Novembar 21)

Vi ćete se danas boriti – da li da ostanete kod kuće i završite neke posliće koji su vam bitni ili da maknete sve u stranu i odete da se vidite sa partnerom i sa njim provedete dan. Ne možete uklopiti i jedno i drugo, birajte šta više želite.

horoscope

strelac

(Novembar 22 - Decembar 21)

Verovatno je da ste danas rešili da ugostite nekoga i da ćete se potruditi da sve bude u cakum-pakum varijanti. Doduše, ovo će iz vas iscediti i poslednji atom snage, ali za prijatelje ili za voljenu osobu sada ste spremni da se žrtvujete.

horoscope

jarac

(Decembar 22 - Januar 19)

Danas vam je na pameti samo ljubav, flertovanje, provod i izlazak. Ništa drugo ne želite da čujete, ni o čemu drugom ne želite da razmišljate. Hoćete da ugodite sebi i da sve probleme ostavite tamo negde na stranu. Provedite se, ispunjen dan.

horoscope

vodolija

(Januar 20 - Februar 18)

Nedelja iza vas je bila naporna i hoćete da se posvetite danas ukućanima, prijateljima ili voljenoj osobi. Moguće su varijante porodičnih ručkova i okupljanja. Ne budite nervozni, sve će proći baš kako treba. Opustite se i uživajte u dešavanjima.

horoscope

ribe

(Februar 19 - Mart 20)

U prvom delu dana ćete biti pomalo „rasuti“ jer ste isplanirali dosta toga i ne znate da li ćete sve uspeti da stignete na vreme. Ipak, drugi deo dana donosi ispunjenost i zadovoljstvo, kao i  opuštajuće momente sa bliskim ljudima.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group