Šta u toku jednog dana pojede model Ešli Grejem

Šta uključuje svakodnevna ishrana supermodela Ešli Grejem?

Najveći zagovornik pokreta „Body Positivity“ ne sledi dijetu. Ešli Grejem jede sve što poželi, jer mnogo vežba i naučila je da voli svoje obline, pa ponekad ne okleva da se prepusti masnijim i prijatnijim jelima.

Ešli Grejem otkriva da njen dan počinje šoljicom kafe, što joj je, kako otkriva, najveća slabost, jer dnevno popije tri do četiri šolje. "Nisam devojka za čaj, kafa mi je topla i crna. Ponekad izađem napolje i uzmem neku posebnu kafu, poput lattea sa ovsenim mlekom." Zatim uzima doručak, koji se sastoji od sendviča sa kajganom i čaše soka.

Kada je na snimanju bira između širokog spektra grickalica, poput čokoladnih pistaća, kolačića bez glutena ili avokada sa maslinovim uljem i solju. Za ručak pojedie salatu sa krastavcem, šargarepom, piletinom, prelivom od senfa, dok za večeru jede pečenu piletinu ili jagnjetinu. Njeni omiljeni večernji zalogaji su ledena tamna čokolada ili jabuke sa puterom od kikirikija.

Pogledajte video u kome Ešli otkriva kako izgleda njen meni u toku jednog dana.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group