Šta se dešava kada masirate ove 3 tačke na ušima

Akupunktura je alternativna terapija za oslobađanje od stresa, leči fizičku bol, balansira emocionalnu energiju i jednostavno opušta.

Naučite 3 glavne akupresurne tačke koje se nalaze na ušima koje će pomoći da se oslobodite mentalne neravnoteže i stresa.

1. Shen Men

Ova tačka se naziva "Nebeska kapija", jer je to najmoćnija akupresurna tačka. Smeštena je ispod spirale u gornjem delu uha. Masirajte mesto nežno nekoliko minuta za energiju i jačanje organizma. To vam pomaže da iscelite anksioznost, depresiju i inflamaciju u telu.


2. Sympathetic

Sympathetic se nalazi u unutrašnjoj tački spirale. Kada pritisnete ovu tačku u trenutku možete pomoći sebi da smirite svoje telo i priliv adrenalina. Masiranjem ove tačke takođe pomažete da srce radi pravilno, eliminišete stres i opuštate mišiće.

3. Point Zero

Tačka "Zero" se nalazi tačno u centru uha. Masirajte ovu tačku i pomozite vašem telu da se vrati u savršenu ravnotežu. Ona će regulisati hormone i pomoći će vam da aktivirate svoj parasimpaticki nervni sistem.

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group