Kako sprovesti u delo Reiki meditaciju?

Potpuno tišinu je teško pronaći.

Naš veoma bučni svet lišio nas je jednostavnih i suptilnih iskustava. Ali da li ste znali da postoji drevna japanska praksa koja vas može navesti da osetite univerzalnu energiju u svom telu? Fascinantno zar ne? Ova metoda nosi naziv Reiki meditacija, a u redovima koji slede otkrivamo vam načine njenog sprovođenja u delo.

ŠTA JE REIKI?

Japanski budistički mohan po imenu Mikao Usui je 1920-tih osmislio jedinstven sistem prirodnog lečenja nazvan Reiki. Ovaj sistem uključuje upotrebu ruku za prenošenje obnovljive životne energije u telo, lečeći ga pri tom fizički i mentalno. Reč “reiki” znači – duhovno vođenja energija životne snage. Ova tehnika podstiče onog ko je praktikuje da bude svestan i odgovoran za Reiki proces jer se prema tradiciji čvrsto veruje da je izlečenje brže kada je praktičar potpuno uključen. Svaka osoba može isprobati Reiki tehniku, bez obzira na svoje godine, pol, umne i telesne mogućnosti, kao i religiju koju praktikuje. Najvažnija tehnika ove metode je Reiki meditacija.

ŠTA JE REIKI MEDITACIJA?

Reiki meditacija je proces kroz koji možete iskusiti apsolutnu tišinu i miran um. Reiki meditacija stvara energiju koja leči i neguje vaš um. Ona uključuje simbole i mantre koji vam mogu olakšati ovo iskustvo.

KAKO DELUJE REIKI MEDITACIJA?

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group