Kako da iskoristite kokosovo ulje za sunčanje?

O štetnosti UV zraka uveliko se priča u poslednjih nekoliko godina.

Samim tim na tržištu su prisutne brojne kreme i losioni za zaštitu od štetnog zračenja koje nam donosi prekomerno izlaganje Suncu. Međutim, iako niko ne osporava njihovu učinkovitost ponekad poželite sigurno da nešto prirodno i ujedno vrlo hranljivo nanesete na svoju kožu, u cilju zaštite od sunca. U tom smeru preporučujemo vam kokosovo ulje. Čuli ste verovatno za njegove brojne blagodeti po pitanju ljudskog zdravlja i lepote, ali da li ste znali da vam može obezbediti i bronzanu boju kože ujedno vaš štiteći od zračenja?

Kokosovo ulje ne samo da podstiče tamnjenje kože već ujedno i održava njen najosetljiviji sloj hidriranim, što znači da nećete čak imati potrebu da nakon turširanja naneste na telo hidratantnu kremu, jer je kokosvo ulje pokrilo i taj deo posla. Iako kokosovo ulje ne bi trebalo smatrati apsolutnom zamenom za proizvode koji pružaju SPF zaštitu, ono je svakako alternativa sintetičkim proizvodima i uljima za sunčanje. U redovima koji slede saznajte kako vam kokosovo ulje pomaže pri dobijanju bronzanog tena:

 

« 1 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group