Čudesna biljka koja povećava grudi

Mnoge žene sanjaju o pronalaženju prirodnog načina da povećaju svoju veličinu grudi.

Vaši snovi mogu postati stvarnost, jer postoji prirodan način da povećate veličinu grudi korićenjem izuzetno zdrave biljke. Čudotvorno seme se naziva Trigonella foenum-graecum ili Piskavica i može se naći u svakoj prodavnici zdrave hrane. Piskavica je bogata proteinima, mineralima i vitaminima, izuzetno je hranljiva biljka i nudi mnoge zdravstvene prednosti.

U zapadnoj medicini, Piskavica se koristi kao čaj za grlo, kada imate problem sa sinusima, plućima i respiratornim infekcijama. Piskavica vam može pomoći u borbi sa alergijama i groznicom, a takođe stimuliše vaše bubrege i pluća i greje vaše telo, smanjuje holesterol i poboljšava varenje.

Seme piskavice i veće grudi

Znamo da zvuči nestvarno, ali seme Piskavice može da vam pomogne da povećate veličinu vaših grudi. Seme piskavice sadrži fitoestrogen, koji utiče na rast grudi. Postoje dva načina na koje možete koristiti seme Piskavice da povećate veličinu vaših grudi - masažom ili konzumiranjem čaja od Piskavice.

Masaža

Stavite seme Piskavice u vodu i ostavite da prenoći. Koristite vodu sutradan za masažu grudi.

Čaj

Dve kašike semena Piskavice prelijte sa dva decilitra hladne vode. Prokuvajte čaj, pustite da odstoji poklopljen 20 minuta uz povremeno mešanje a zatim procedite seme. Možete dodati malo limuna i meda i ne uzimajte više od dve šolje dnevno.

Prirodna vijagra za muškarce

Seme Piskavice je takođe odlično za muškarce, jer sadrži diosgenin, komponentu koja deluje kao vijagra. Jedno istraživanje je pokazalo da je čaj od Piskavice odličan afrodizijak.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group