Za savršenu kožu: Jennifer Aniston otkriva sastojke omiljenog smutija

Dobro, niko ne veruje da Jennifer Aniston svakodnevno jede nezdravu hranu, konzumira alkohol i puši. Očigledno je da donosi najzdravije odluke kako bi održala svoju težinu i imala vrlo dobru i negovanu kožu.

Kao što je otkrila, odrasla je sa mamom koja je bila opterećena zdravim načinom života i u njenoj kući je uvek bilo ovsene kaše. Bilo joj je zabranjeno da jede prerađenu hranu i možemo reći da je Jennifer Aniston odrasla u strogom okruženju (barem sa nutricionističkog stanovišta) i logično da je svakodnevno pila smutije.

Međutim, ovo je navika koju sledi tokom svog života, a razlog zašto to čini je taj što zna da je ishrana sposobna da utiče na naše raspoloženje i nivo stresa.

„Očigledno je da želim da izgledam dobro kada nosim farmerke, ali to radim prvenstveno zbog emocionalnog blagostanja. Znam da je prava hrana dobra za moje kosti, mišiće, mozak i dugovečnost“, objašnjava Jen i kako se ne složiti sa njom?

Jennifer Aniston najviše voli čokoladni smuti! Da, dobro ste pročitali, čokoladni. Voli slatkiše, ali uvek u njihovoj zdravoj verziji. Tako pravi smoothie za doručak sa čokoladom, bademovim mlekom, cimetom, kakaom, matcha prahom i spanaćem. Kombinacija namirnica koja je dobra za um, srce i kožu. Svaki sastojak je pravo malo čudo.

Spanać i matcha bogati su antioksidantima, štiteći kožu od faktora zagađene okoline. Maca berry je dobro poznata superhrana koja doprinosi stvaranju kolagena i ima puno vitamina C (zbogom upali).

Živeli!

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group