Sanja Kužet lansirala liniju hladno ceđenih detoks sokova RELIKSIR

Više slika

Više slika

Jedna od naših najpoznatijih voditeljki Sanja Kužet pokrenula je svoju liniju visoko kvalitetnih hladno ceđenih sokova za detoksikaciju pod imenom RELIKSIR. Novi brend Sanja je lanisrala na ekskluzivnom događaju održanom 1. juna u hotelu „The Babe“ gde je, zajedno sa velikim brojem prijatelja i zvanica obeležila pokretanje linije.

„Oseti ukus. Ojačaj imunitet. Osveži život.“

RELIKSIR sokovi za detoksikaciju nastali su iz Sanjine želje da svoje dugogodišnje iskustvo prenese svima koji žele da steknu zdrave navike za ceo život koje će doprineti kvalitetu njihovog života, kao i njihovom izgledu. Osim niza blagotvornih efekata na imunitet i energiju organizma, paletu koju za sada čini 5 različitih RELIKSIR kombinacija karakteriše i fenomenalan ukus svežeg voća, povrća i brojnih drugih 100% prirodnih sastojaka.

Kad se spoje strast i znanje

Ovoj originalnoj paleti sokova namenjenoj detoksikaciji, dodatni kredibilitet dala je i Sanja Ćirić, nutricionista i dijetetičar Kliničkog centra Srbije, koja je prvobitne ideje i recepturu pretočila u finalni proizvod koristeći dugogodišnje iskustvo i znanje iz ove oblasti.

Sve informacije o RELIKSIR sokovima možete pogledati na sajtu www.reliksir.com. Putem sajta možete i poručiti sokove, pročitati Sanjine savete i iskustva o celokupnom procesu detoksikacije i saznati još mnogo toga što vam zasigurno može pomoći ukoliko želite da steknete zdrave životne navike i poboljšate stanje svog tela, duha i izgleda.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group