7 vežbi koje potpuno uklanjaju bol iz leđa za samo 7 minuta

Zbog sve većeg sedentarnog načina života, dobijamo sve više bolova u leđima i ukočenost...

Oslanjamo se sve više na tehnologiju ili jednostavno moramo da sedimo da bismo završavali poslove. To sve ima svoju cenu. Svi oni koji rade sa kompjuterima, da li od kuće ili iz kancelarije, mogu priznati da se ne kreću mnogo kao pre popularizacije smart telefona, laptopova i tableta. Ovo je jedan od mnogih razloga za koji treba da budemo svesni da nam samo donosi probleme, a da će tim problemima doći kraj ako budemo makar malo aktivni. Zato postoje vežbe istezanja i generalno druge vežbe koje mogu da iskorene probleme sa kičmom koje nam sedenje pravi.

Istezanje i vežbanje je nešto na šta moramo svi više da se fokusiramo, nezavisno od toga da li se neko dosta kreće preko dana ili ne.

Dokazano je da je redovno istezanje dobro za naše telo i um, baš kao i joga. Zato vam danas predstavljamo u našoj galeriji sedam vežbi koje su dobre za otklanjanje bola u leđima, ali i ako nemate bol - za zdravlje kičme. Lake su, ne oduzimaju mnogo vremena (samo 7 minuta!) i pružaju relaksaciju stegnutim mišićima.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group