Enterijer - Bašta

Živopisne terase u Boho Šik stilu

Leto je na nekoliko kratkih koraka od nas.

I dok željno žudimo za tim da mu potrčimo u zagrljaj, njegovi opojni mirisi i zvuci privlače nas i navode da sanjarimo u predivnim bojama. Sa dolaskom sunčanih dana sve više težimo da vreme provodimo van kuće, bilo da je to šetnja po parku, boravak u dvorištu ili jednostavno izležavanje na terasi. Kada smo kod ovog poslednjeg, potrebno je malo osvežiti izgled same terase, složićete se.

Kako bi vam lepi letnji dani bili ugodniji i veseliji, predlažemo vam da se prepustite uređenju vaše terase u Boho Šik stilu. Inspirišujući, i zaista opuštajući stil, provlači kroz sebe tragove boemskog načina života, koji naglašava slobodu i poigravanje sa bojama. Svetle, razigrane boje, pregršt najrazličitijih materijala omogućiće vam da stvorite predivan ambijent.

Šareni jastuci, meke prostirke, tanki prekrivači, lelujave zavese i sl, deo su ove priče koja treba da vam podari trenutke uživanja. Možete celokupnom doživljaju dodati i malo marokanskog dodira u vidu lampiona, klupa za sedenje, škrinja za odlaganje jastuka, kako bi napravili autentičan ambijent. Ne treba da se ograničavate viđenim već da težite ka svom Boho Šik stilu. Upravo je u tome smisao.

Ležernost je glavna odlika ovog stila, tako da budite slobodni da iskoristite tu prednost. Jastuci za sedenje po podu, niske ležaljke, ili one okačene o stubove na terasi – savršeno će ispuniti prostor kojim raspolažete i stvoriti idilično okruženje. Ne zaboravite na zelenilo, na pregršt istog zapravo. Biljke u velikim saksijama, veselih boja, učiniće kompletan prostor još prijatnijim.

Ako se osećate dovoljno smelim da istražite granice svoje kreativnosti, naš srdačan predlog vam je da uvrstite i eklektičan stil u dekor vaše terase inspirasne Boho Šik stilom. Budući da se ovaj vid uđređenja smatra najotvorenijim ka svim drugim stilovima, nećete pogrešiti ako na svojoj terasi postavite sto, stolice, ili neku lepu policu eklektičnog stila.

Uživajte i kreirajte svoju terasu iz snova.

Ž.J. 

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group