Vreme je za piknik u bašti

Kako organizovati lepu zabavu u vrtu?

Proleće je idealno vreme da za svoje prijatelje organizujete zabavu u svom vrtu ili zajedno provedete nezaboravne trenutke u prirodi. Organizovanje piknika u bašti može biti divno iskustvo koje će pružiti prijatan i opušten trenutak za uživanje sa najvoljenijima.

Potrebno je da obezbedite odgovarajuću postavku i estetski uredite prostor na otvorenom. Mi “jedemo očima” pa je veoma bitno da pripremljenu hranu aranžirate lepo. Hrana poslužena na atraktivan način na otvorenom u odgovarajućem okruženju postaje nezaboravni kulinarski i estetski doživljaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michele (@1826farmhouse)

Postoji mnogo ideja za party u bašti, ali nije loše da odaberete temu, prema kojoj ćete formirati koherentnu celinu. Hrana, posuđe i dekorativni elementi najbolje će izgledati ako budu u jednom stilu.

Engleski piknik na travi ili skandinavska jednostavnost su najčešće korišćeni motivi. Budite kreativni i napravite spektakularnu zabavu u bašti koju će vaši prijatelji dugo pamtiti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stix79 (@stix79)

Nakon što odaberete temu i odredite meni kojim ćete služiti goste, potrebno je odabrati pravu vrstu posuđa. Odaberite boje koje će dominirati, platnene stolnjake, salvete sa cvetnim ili kariranim uzorkom. Ako se odlučite za piknik na travi treba imati na umu da vam je potrebno ćebe ili prostirka, jastuci i posuđe za jednokratnu upotrebu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matchamu (@matchamu_tea)

Piće je važna tačka programa. Komadići voća ili kokteli će savršeno dopuniti meni za baštenski party. Flaširana pića stavite u kanticima sa kockicama leda.

Zahvaljujući dekoru vaš vrt će izgledati lepo, šareno i veselo. Scenerio sa salvetama i cvećem u vazama je apsolutni minimum. Predlažemo da nabavite raznobojne balone, papirne dekoracije, fenjere i mirišljave sveće.

Koristite osvetljenje za stvaranje magičnog raspoloženja. Ukoliko nemate adekvatno osvetljenje, stare staklene tegle će vam dobro poslužiti. Stavite u svakoj tegli sveću i naređajte ih u vrtu.

Ukusna hrana, prijatna muzika, romantično osvetljenje i dobro raspoloženje su dovoljni za savršen party u vašoj bašti ili vrtu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group