All inclusive odmor...na vašoj terasi!

Danas vam donosimo predloge kako da organizujete “all inclusive” odmor...na svojoj terasi!

Imati terasu je nesumnjivo veliki plus za poboljšanje kvaliteta života. Terasa vam obezbeđuje svakodnevni kontakt sa prirodom i omogućava vam trenutke opuštanja. U jednom takvom okruženju, svaki trenutak je kao odmor i lek za dušu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roberta (@oaktreecottage17)

Ne postoji ništa bolje od upijanja sunca tokom vrelog letnjeg dana. Na svojoj terasi, balkonu ili u bašti, možete da kreirate jednako lepu zelenu tačku i usput mesto okupljanja za vaše prijatelje ili za uživanje u dugom nedeljnom doručku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Loli (@loreley.marcellino)

Ako je u pitanju pokrivena terasa, onda to postaje intimnije mesto. Ako ne, možemo da je zaštitimo ili iskoristimo drvo bambusa za kreativne paravane ili ograde. Podovi od prirodnog drveta takođe pružaju toplinu i prirodan izgled, pa su savršeni za kombinaciju sa ogradama od prirodnog materijala.

Biljke u saksijama sa svojim zelenim lišćem stvaraju oazu mira, a cvetovi donose šarenilo boja i mirisa. Očaravajući miris lavande ili jasmina lagano se širi oko vas, i umiruje svaku napetost i brigu. Svaki detalj je pažljivo biran kako bi se stvorila atmosfera opuštanja i uživanja. Poznat vam je ovaj osećaj?

Ali, najvažnija stavka na svakoj terasi je svakako baštenski nameštaj. Izbor je zaista veliki, ali predlažemo da uvek odaberete udoban baštenski nameštaj koji će vam omogućiti da se potpuno relaksirate u svojoj bašti ili terasi. Bele plastične stolice i sto, mogu da zamene skupi nameštaj, ali komadi nameštaja od pletenog pruća ili od drveta izgledaju lepše, kvalitetniji su i služiće vam dugi niz godina.

Proizvođači nadmašuju jedni druge u svojim ponudama, pa možete izabrati nameštaj svih vrsta, od klasičnih do sofisticiranih komada. Odaberite obavezno i suncobran koji je u skladu sa dizajnom terase, ili baštenski krevet gde ćete uživati u odmoru na otvorenom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dawn Moon (@dawnmoonhome)

Terasa nije samo mesto za odmor, već je i inspiracija. U ovom mirnom kutku sveta, lako je pronaći snagu za maštu i velike snove, pa i za hrabrost da te snove i ostvarite. Svetlost sunca koja se probija kroz lišće podseća vas da uvek postoji nada i svetlo na kraju tunela.

Da, terasa je definitivno mesto koje može da regeneriše - kako dušu, tako i telo!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group