Enterijer - Bašta

Uređenje otvorenih prostora živopisnim tepisima

Biti na otvorenom, disati na otvorenom – smisao je života svakog od nas u poslednje vreme.

Preneli smo ceo koncept svog života na otvoren prostor u našem okruženju, bila to terasa, bašta, trem, dvorište ili posve maleni balkon. Dok se i dalje pridržavamo socijalne distance, sve više vremena provodimo u svojim malim ličnim oazama na otvorenom. Ti prostori postali su nešto što sa velikom dozom entuzijazna uređujemo kako bi bili što lepši i ugodniji za svakodnevni boravak. Pored garniture za sedenje, naši balkoni, terase, tremovi i dvorišta dobili su i čitav pregršt dekorativnih elemenata poput šarenih jastuka, stolnjaka, svećnjaka i lelujavaih zavesa. Ono što je celoj slici nedostajalo jesu interesantni tepisi. 


 

Ako želite da dodate još malo komfora vašem otvorenom prostoru i učinite ga prijatnijim, naša današnja tema bi vam mogla biti interesantna. Reč je o vanjskim tepisima, napravljenim od specijalnog materijala pod nazivom propilen, koji se veoma efikasno bori sa prašinom, prljavštinom i tečnošću. Ova meka vrsta podne prostirke je zapravo savršena za dodavanje teksture vašem otvorenom prostoru. Ugodne pod stopalima, izdržljive i estetski dopadljive, prostirke za spoljašnju upotrebu koje vam predstavljamo u našoj galeriji, mogu vam poslužiti kao inspiracija za uređenje vaše terase ili dvorišta.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group