Savršena dekoracija dvorišta i bašti u jesenjoj sezoni je mnogo lakša nego što mislite

Više slika

Više slika

Spremni da ukrasite svoj eksterijer u jesenjem stilu?

Danas delimo mnoštvo lakih, lepih i fantastičnih ideja za jesenje ukrašavanje dvorišta, trema ili bašte. Jesen je većini ljudi omiljeno doba godine - sezona kada je priroda puna ukusnih plodova i još lepših boja koje jedva čekaju da zasijaju na vašim ulaznim vratima. I upravo su ulazna vrata početak "jesenje priče" vašeg eksterijera i savršeno mesto za dodavanje jednog sezonskog ukrasnog venčića koji će srdačno pozivati ljude u vaš dom.

Uporedo sa venčićima, bundeve su pravi predstavnici jeseni i idealna startna dekoracija za sve one koji žele šik i lep vrt. Ponekad možda nećete moći da nabavite prave bundeve za svoj trem ili stepenice, ali zato uvek možete investirati u neke lažne primerke koji će se podjednako dobro uklopiti u celu priču.

Dakle, slobodno pripremite kolekciju sjajnih lažnih bundeva za ukrašavanje i dodajte jedan veliki primerak svojim ulaznim vratima, ili koristite više manjih za pravljenje venaca. Zatim svoju mešavinu lažnih i pravih bundeva pomešajte sa lepim, toplim i obavezno kariranim ćebetom ili prostirkom, jer ništa tako "toplo" ne asocira na jesen kao karirani dezen.

Dodajte malo boje, teksture i lepote tako što ćete staviti karirani komad koji volite u svoj jesenji dekor na otvorenom! To može biti karirano ćebe preko ograde trema ili ljuljaške, ili jednostavno stavite ćebad sa ovim dezenom u veliku korpu koju ćete staviti u ugao svog ulaza, ili prosto koristite karirano ćebe kao stolnjak.

Još jedan lep način da dodate malo magije svom spoljašnjem jesenjem dekoru je korišćenje fenjera. Oni posebno lepo funkcionišu na prednjim tremovima gde, baš kao i ukrasne sveće, funkcionišu kao divno i prigušeno osvetljenje. Zajedno sa fenjerima grupišite jesenje elemente zajedno da biste napravili lepu galeriju. Obavezno dodajte i par ukrasnih jastučića u jesenjim bojama kako bi ugođaj bio kompletan.

I na kraju - napunite jesenje saksije biljkama koje vole hladno vreme i dugo cvetaju. Pomešajte boju i teksturu i veličine za najlepše saksije i naravno - ne zaboravite da ih zalivate i sklanjate istrošene cvetove kako bi izgledali najbolje!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group