Ulepšajte i podelite svoj prostor zelenilom

Ako volite otvoren koncept uređenja prostora, ali vam u njemu nedostaje tračak zelenila i poneki razdelnik određenih celina, imamo savršen sistem za vas.

Dva u jedan, vrlo kompaktan botanički razdelnik i oplemenjivač protora, omogućiće vam da svoje okruženje ulepšate i podelite kako vam odgovara. Botanički paneli predstavljaju jednostavan način ispunjavanja životnog prostora zelenilom i podele po želji, bez narušavanja njegovog prvobitnog plana. Oni zamenjuju klasične saksije sa cvećem i drvećem, i omogućavaju vam da gajite u zatvorenom prostoru veliki broj puzavica, koje je do sad bilo izazovno držati u stanu.

Enterijeri širom planete su upravo zahvaljujući ovim botaničkim panelima postali zeleniji, zdraviji i lepši. Helen Kontouris je žena koja stoji iza dizajna ovih zanimljivih panela, a kolekcija uključuje četiri komada, koji se mogu koristiti pojedinačno, ali i u širokom rasponu kombinacija. Jednako privlačni kako za dnevne sobe, tako i za trpezarijske prostore, male terase i tremove, ovi mali razdelnici prostora inspirisani prirodom su vaš siguran način da živite zelenije.

Ovi zanimljivi paneli podstiču vaše omiljenje biljke puzavice da se popnu uz okvire od nerđajućeg čelika i formiraju vrlo zanimljv oblik nalik na krošnju drveta. Tri različita dizajna spremna su da unesu dodir prirode u savremeno gradsko okruženje. Paneli za sadnju biljka napravljeni su sa bazama od lakog aluminijuma i modularno dizajnirani. Skriveni točkići omogućavaju mobilnost ovih zgodnih panela, odnosno njihovo pomeranje po potrebi.

Ž.J.

Izvor: Digs Digs

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group