Enterijer - Bašta

Najudobnije ljuljaške koje možete postaviti u svom vrtu

Zatvorite oči i prepustite se laganom ljuljuškanju, dok oko vas priroda pokazuje svoju lepotu.

Zamislite da ste negde daleko, na nekom tropskom ostrvu, na kom se palme nadvijaju nad vama, dok povetarac donosi miris mora sa pučine. Talasi prave tragove po plaži, a vi uživate iako ste zapravo u svom dvorištu. Ne morate da idete tako daleko, sedate u avion i letite na neku udaljenu destinaciju. U svom dvorištu možete okačiti viseću ležaljku i zaista uživati ovog leta.

ŠTA VAM JE POTREBNO?

Zapravo ne mnogo. Samo malo slobodnog prostora ili dva drveta za koja ćete zakačiti vašu novu ležaljku. Tržište je preplavljeno najrazličitijim varijantama ležaljki, od onih koje se kače na strop, do samostojećih i onih koje zahtevaju prisustvo stubova ili drveta sa strane. U zavisnosti od vašeg ličnog ukusa i toga sa kakvim prostorom raspolažete, moći ćete među ležaljkama koje smo za vas izdvojili u našoj galeriji sigurno da pronađete baš onu koja vas inspiriše.

Postavite je negde gde će biti zaklonjena od prevelike izloženosti Suncu, kao i na mesto sa kog se pruža najlepši pogled na vaše dvorište. Po želji je ispunite mekanim jastucima za još veću udobnost, i uživajte, jer na kraju krajeva – zaslužili ste.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group