Maytronics Dolphin roboti za čišćenje bazena – vrhunac tehnologije i efikasnosti

Ukoliko ste vlasnik privatnog bazena, onda sigurno znate koliko je truda i rada potrebno kako biste svoju oazu za letnje uživanje pripremili za početak tople sezone…

Tokom jeseni, zime i proleća, vaše bazene polako, ali sigurno osvajaju alge koje se stvaraju na zidovima i podovima, listovi sa obližnjeg drveća, kao i druga nečistoća za koju nekada čista voda predstavlja pravi magnet. Voda u bazenu dobija neprijatnu zelenu boju koja nije nimalo lep prizor, a na vama je da se potrudite i date sve od sebe kako biste joj povratili stari sjaj i blistavu čistoću u kojoj želite da uživate.

Maytronics Dolphin roboti za čišćenje bazena, sav taj posao rade za vas, štedeći vaše vreme, energiju i novac. Dolphin roboti za čišćenje bazena nude najefikasniji metod postizanja savršeno čistog bazena, krećući se slobodno oko njega i u njemu, uklanjajući svu nečiostoću iz vode, sa zidova, podova i vodene linije, uz pomoć svog naprednog sistema četki. Za razliku od drugih uređaja za čišćenje pod pritiskom i usisnog bazena, koji zavise od spoljne pumpe i filtera, Dolphin roboti za čišćenje se napajaju iz standardne utičnice i dolaze sa sopstvenim sistemima održavanja.

Sa svojim moćnim performansama, Dolphin roboti za čišćenje bazena dolaze sa naprednim sistemima filtracije, skeniranja i navigacije – bez obzira na oblik, dimenzije ili tip vašeg bazena Dolphin roboti za bazene ga mogu sa lakoćom očistiti. Nastali kao delo vodećeg brenda u segment bazenskih robota za održavanje, Dolphin roboti pružaju neverovatne performanse, omogućavajući vam uživanje u besprekorno čistom bazenu, svakog leta.

Dolphin roboti za čišćenje bazena koriste napredne filtere u više slojeva, koji sakupljaju sve nečistoće u jednom potezu, uključujući fine i ultra-fine čestice, dok napredni sistem četkanja bez problema uklanja sve alge i bakterije sa svih bazenskih površina. Zahvaljujući naprednom sistemu skeniranja i navigacije, Dolphin roboti za bazen samostalno i sistematski održavaju svaki pedalj vašeg bazena, ne ostavljajući nijednu mrlju iza sebe.

Činjenicu da su najbolji na tržištu, Dolphin roboti za čišćenje bazena dokazuju svojim efikasnim radom i dizajnom, koji je namenjen za jednostavnu upotrebu, održavanje i funkcionisanje. Jednostavnost i uživanje su krucijalni deo svakog Dolphin robota, i baš zato oni obavljaju sve “prljave poslove”, dok se vi opuštate i uživate. Zahvaljujući brojnim automatizovanim opcijama, oni su kreirani tako da ih “podesite i zaboravite”. Dolphin roboti za čišćenje bazena su sasvim nezavisni i neće zahtevati vaše angažovanje tokom rada, osim pritiska na jedan taster za aktiviranje ili podešavanja željenog programa i intervala čišćenja.

Maytronics Dolphin roboti za čišćenje bazena mogu se povezati na Cloud, što vam omogućava konstantnu udaljenu kontrolu i upravljanje, dinamične servise i dobijanje proaktivnih notifikacija. Onako kako upravljate drugim aspektima svog života, sada možete upravljati održavanjem svog bazena, zahvaljujući Dolphin robotima za čišćenje, koji su uvek povezani na WiFi ili mobilnu mrežu. Zahvaljujući ovim pogodnostima, možete jednostavno podesiti vreme i programe čišćenja, dobiti obaveštenja, unapređenja sistema i profesionalne savete, onda kada to vama najviše odgovara.

Dolphin robote za čišćenje bazena jednostavno možete podesiti da obavljaju svoj posao u bilo koje doba dana – na primer, kada su temperature neverovatno visoke, možete se opuštati u klimatizovanoj svežini vašeg doma, dok vaš robot za čišćenje bazena samostalno održava svaki njegov deo.

Zahvaljujući širokom asortimanu kompanije Maytronics, vrlo lako možete pronaći savršenog Dolphin robota za čišćenje vašeg bazena, u zavisnosti od njegove dubine, dimenzija ili oblika, odnosno potrebe za čišćenjem. Kompanija Maytronics je globalni lider u industriji bazena, koji je specijalizovan za rešenja za bazensku vodu, sa ciljem kreiranja izuzetnih iskustava uživanja. Pored Dolphin robota za čišćenje bazena, Maytronics u svojoj ponudi ima i proizvode za bezbednost u bazenu i sisteme za tretmane vode. Maytronics koristi inovativne, automatske tehnologije, uz pomoć kojih održavanje bazena čine jednostavnim i efikasnim, omogućavajući vlasnicima bazena da uživaju u svom slobodnom vremenu, dok robot za čišćenje sav posao obavlja umesto njih.

Od svog osnivanja 1983.godine, Maytronics kompanija posvećena je svojoj glavnoj liniji proizvoda – Dolphin robotima za čišćenje bazena, koji su, kao globalno poznato ime, postavili nove standarde u industriji kada se radi o tehnološkim inovacijama, dizajnu i pouzdanosti, ispunjavajući sve vreme svoje obećanje pružanja najvišeg, superiornog nivoa održavanja bazenske vode.

Između 2010. i 2020.godine, udeo kompanije Maytronics na globalnom tržištu robota za čišćenje bazena porastao je sa 32 % na 50 %, što dovoljno govori o njihovom uspehu, kvalitetu i popularnosti. Osim toga, Maytronics takođe drži i 37 % javnih i komercijalnih bazena, do čega su došli svojim tehnologijama, uslugama, kanalima distribucije, asortimanom proizvoda i poslovnim fokusom. Zahvaljujući kvalitetu svojih proizvoda, uz podršku snažne organizacione kulture i strategije stvaranja značajnih dugotrajnih veza sa svojim klijentima u svakom aspektu poslovanja, kompanija Maytronics i njihovi Dolphin roboti za čišćenje bazena s pravom zauzimaju tron u ovom delu industrije.

Na kraju, možemo slobodno reći da Dolphin roboti za bazene štede vaše vreme i omogućavaju vam da bezbrižno uživate u svakom trenutku svog života.

Više informacija na linku: Robot za bazen ili putem telefona:+381637780088

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group