Impresivni jesenji dekor za baštu

Jesen je uveliko stigla i vreme je da ukrasimo našu kuću, dvorište i baštu u duhu najraskošnijeg godišnjeg doba.

Jesenju sezonu mnogi ne vole zbog kiše, hladnog vremena i vetra, ali ne možemo poreći da nam ovo godišnje doba donosi najlepše boje i ukrašava naša dvorišta na jedinstven način.

Zlatne boje jeseni vam mogu poslužiti kao odlična inspiracija da dekorišite dvorište na impresivan način. Za dekorisanje dvorišta vam ne treba skup dekor, jer ga možete ukrasiti koristeći predmete iz prirode.

Bundeve

Bundeve su obeležje jesenje sezone i one donose boju, teksturu i toplinu u vašem vrtu. Možete ih naređati u centar bašte ili oivičiti baštensku stazu. Ne zaboravite da nekoliko bundeva naređate pored ulaznih vrata.

Jesenje cveće

Hrizaneteme i gerberi u raznim bojama su najlepši vesnici jeseni. Postoji mnogo načina da cvećem dekorišite dvorište, baš kao što to radite u prolećnoj sezoni. Saksije sa hrizantemama poređajte ispred ulaznih vrata ili na ivice prozora. Napravite raspored koristeći jesenje cveće, male bundeve, žir i bobice.

Jesenji plodovi

Jesenje lišće i jesenje plodove možete iskoristiti za ukrasne venčiće kojima ćete dekorisati ulazna vrata. Iskoristite šišarke, žir i jesenje lišće u najlepšim bojama i ukrasite vaš trem.

Pergola

Ukoliko u dvorištu imate pergolu, ona može postati centralni deo vaše bašte sa lepom jesenjom dekoracijom. Iskoristite male bundeve ili biljke puzavice koje će svojom bojom doneti poseban šarm i učiniti boravak na otvorenom prostoru prijatnijim.

Postoji mnogo ideja da dekorišite vrt tokom jeseni. Sve što je potrebno je nekoliko stvari iz prirode i puno mašte da dovedete boju, teksturu i toplinu u vaš prostor na otvorenom.

Pogledajte našu galeriju fotografija, imamo nekoliko predloga za vas.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group