Biljka koja čisti vazduh i donosi novac i sreću

Biljka koja donosi novac i sreću, poznata kao "Zlatna puzavica" je savršena za svaki dom.

Ova biljka je odlična jer se održava zaista lako i ne traži nikakvu posebnu brigu. Biljka koja donosi novac ne samo da će učiniti da vaš dom izgleda neverovatno, već će takođe pročistiti vazduh u vašem domu, a to će vam doneti i dobro zdravlje.

Ova neverovatna biljka može pomoći vašem telu. Učiniće pravu detoksikaciju jer može da apsorbuje formaldehid i mnoge hemikalije koje su štetne za ljudski organizam. Biljka je izuzetno dekorativna. Možete je posaditi u visećoj korpi i dozvoliti dugoj lozi da stvori zelenu “zavesu” na vašem zidu. Još jedna neverovatna činjenica o ovoj biljci je ta, da u divljini ova biljka može narasti do 66 metara visine.

Svetlo utiče na boju listova biljke. Možete je držati direktno na suncu, osim kada je previše toplo. Listovi biljke mogu biti svetle ili tamne boje. Biljka koja donosi novac zahteva redovno zalivanje, ali ne treba preterivati. Ako vidite braon pege na listovima, to znači da joj je potrebno više vode.

Pogledajte video snimak koji pokazuje kako se lako uzgaja ova neverovatno dekorativna biljka koja donosi dobro zdravlje, novac i sreću u vaš dom.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group