Bazeni za dvorišta - 20 osvežavajućih ideja

Više slika

Više slika

Topli sunčani dani osim što donose veselu atmosferu, donose i mnogo toplote.

Nakon toplog radnog dana, samo želimo da ohladimo telo i u takvim trenucima najčešće razmišljamo kako skačemo u bazen, a voda prelazi preko našeg tela i rashlađuje nas.

Ljudi koji imaju kuću i dvorište pogodno za izgradnju bazena, sigurno mogu da uživaju u letnjim vrućinama. Prisustvo bazena u dvorištu obično zahteva dve stvari - prostor i dobar budžet. Ove dve stvari određuju kvalitet i veličinu bazena, naravno!

Iako bazeni mogu izgledati kao luksuz, oni su zaista lep dodatak u svakom dvorištu. Uz malo zelenila, cveća, nekoliko ležaljki i šarenog zida koji će vas sakriti od radoznalih pogleda komšija, stvorićete pravu letnju oauzu za vas i vaše prijatelje.

Pored lepog izgleda bazeni zahtevaju i redovno održavanje, kako bi kupanje u vodi bilo bezbedno. Donosimo vam nekoliko inspirativnih ideja za bazene koje vam mogu pomoći da osmislite svoje dvorište iz snova sa bazenom!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group