18 ideja za uređivanje vaše bašte

Pejzažni dizajn kombinuje kreativnost i prirodu, sa rezultatima koji zasenjuju misli i „guraju“ limite estetike daleko..

Pretpostavljamo da ste nekada imali period, da kada pogledate u vašu baštu vidite da vam nešto fali i da joj treba jedno veliko preuređenje. Zato vam predstavljamo ovih 18 ideja u kojima ćete sigurno naći inspiraciju za vaše dvorište.

Dok gledate slike, razmišljajte o tome koje boje bi najbolje stajale vašem dvorištu? Da li da sve bude u jednoj, dve ili više boja i koji bi šablon najbolje stajao. Možda vam se svidi rustično zeleni izgled, a možda čak i palme... Sagledajte dvorište iz svakog ugla i nemojte se ustručavati da dodate neku novinu u njega.

Improvizujte; razmislite na koji način i gde želite da dodate boju i živost vašem dvorištu bez estetičkih kompromisa. Bilo da ćete unajmiti profesionalnog pejzažnog arhitektu ili ćete se upustiti u avanturu i sami odraditi ceo posao, nadamo se da će vam ove ideje iz galerije pomoći.

Zabavite se i srećno!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group