Vratite osmeh na lice uz pomoć digitalne stomatologije - Dr Radlovački

Osmeh je jedina stvar na svetu koju ne možete da sakrijete i jasno ljudima daje do znaja kako se osećate…

Nije neobično što se za osmeh uvek vezuje onih čuvenih milion dolara! Budimo objektivni, ne postoji osoba na svetu koja nije poželela očaravajući biserno beli osmeh pun samopouzdanja koji će okolini istovremeno slati poruku optimizma i nenametljivog autoriteta. Ipak, ukoliko nismo genetski nasledili zdrave i lepo raspoređene zube, naš osmeh sa godinama gubi živost zbog promene boje, gubitka zuba i ostalih znakova propadanja. Koliko god svakodnevno vodili računa o zdravlju naših zuba, uvek postoje bolji i inovativniji načini da se zubi učine kvalitetnijim i blistavijim.

Tu na scenu stupa estetska stomatologija – stomatološka procedura koja vam omogućava kompletan preobražaj osmeha obnavljanjem istrošenih, umrljanih, neusklađenih ili slomljenih zuba, a sve to u cilju postizanja željenog estetskog rezultata.

Upravo te rezultate je moguće postići u specijalističkoj stomatološkoj ordinaciji Dr. Radlovački koja, prateći najsavremenije trendove, omogućava svojim pacijentima najbolje iz svih oblasti stomatologije. Ono što karakteriše ovu ordinaciju smeštenu u Beogradu na trgu Slavija, jeste ogromno iskustvo i tradicija duga 25 godina.

Poznati po tome da svakom svom pacijentu prilaze sa posebnom pažnjom, specijalisti iz ordinacije Dr. Radlovački su trenutno najviše okupirani digitalnom stomatologijom za koju kažu da ih je osvojila svojom preciznošću i komforom koji pruža ne samo pacijentima, već i stomatolozima.

Sam proces se ogleda u upotrebi 3Shape intraoralne kamere koja pravi elektronski zapis transferovan u softvere namenjene bilo u svrhu protetike, ortodoncije odnosno pomeranja zuba folijama ili kao zapis koji će stomatologu omogućiti izradu splinta za vođenu ugradnju implantata.

Ono što je jako bitno znati pri poseti jednom ovakvom mestu jeste da za svaki problem postoji rešenje, a upravo je digitalna stomatologija ta koja je vratila nadu mnogima, omogućivši im različite vidove terapije.

Verovatno jedan od najinteresantnijih tretmana jeste virtualno dizajniranje osmeha za keramičke krunice i vinire, koji pacijentu omogućava aktivno učestvovanje u dizajniranju budućeg izgleda osmeha. Procedura uključuje 3D skeniranje i modelovanje, kao i kasniju izradu, pa se ovako projektovan osmeh uz skinutu aplikaciju može dalje pokazivati prijateljima za konsultacije. 

Ordinacija Dr. Radlovački s ponosom ističe da je pionir u izradi digitalnih kompozitnih faseta koje predstavljaju odlično estetsko rešenje za ulepšavanje osmeha, i što je najbitnije – rešenje koje može trajati godinama. Reč je o krajnje pristupačnom vidu estetske stomatologije gde se na osnovu dogovorenog izgleda sa profesionalcima fasete modeluju u softveru, a zatim se u 3D printeru visoke preciznosti izrađuje njihov budući izgled.

Još jedna metoda koja obuhvata izradu uz pomoć 3D printera jeste primena takozvane smile revolution nevidljive folije za ispravljanje zuba, koja predstavlja modernu alternativu fiksnim ortodontskim aparatima.

Razvoj digitalne stomatologije omogućio je da umesto metalnih žica i breketa uživamo u brojnim pogodnostima providne ortodontske folije. Ne samo da je reč o nevidljivim i estetski prihvatljivijim modelima, već ove folije krasi i jednostavnost u pogledu skidanja i stavljanja, kao i lakše održavanje higijene. Verujemo da nije potrebno dodatno naglašavati kako se pre terapije fiksne proteze uz pomoć softvera može sagledati kako će zubi izgledati i šta se zapravo celim ovim postupkom može postići.

Od ostalih tehnika koje su u standardnoj ponudi ove ordinacije izdvajamo i ugrađivanje implantata kompjuterom vođenom hirurgijom, što predstavlja zlatni standard kada je nadoknada zuba u pitanju. Ne samo da je idealan način da zadržite svoj prirodan oblik lica, kao i osmeh, već istovremeno predstavlja idealno rešenje za zaštitu zdrave kosti i zdravih zuba.

Ukoliko su desni vaš najveći problem kada je oralna higijena u pitanju, tu je i Gummy smile tehnika uklanjanja vidljivih desni, potpuno bezbolna procedura koja obuhvata uklanjanje i precizno oblikovanje istih. Sve to naravno prethodno kompjuterski isplaniranom milimetarskom preciznošću, uz hiruški vodič napravljen printerom i simetrije, kao neizostavnim delom estetike.

Sigurni smo da je ovo dovoljan spisak razloga, odnosno najsavremenijih tehnika u estetskoj stomatologiji, koji će vas inspirisati da svojim zubima podarite novi izgled već ovoga leta. Specijalistička stomatološka ordinacija Dr. Radlovački vam garantuje bolji život sa boljom stomatologijom i poziva da doživite unapređeno iskustvo odlaska kod stomatologa.

Uz zdrave i lepe zube, vaš osmeh će postati pravo osveženje, i sigurni smo da će postati pravi ukras za vaše #nofilter fotografije.

Foto: Protetica.com 

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group