Spasite nečiji život od moždanog udara pomoću igle

Kineska profesorka Irena Liu tvrdi da možete spasiti osobu od moždanog udara pomoću igle!

Ovo je neverovatan i nekonvencionalan način da se spasi nečiji život i želimo da ga podelimo sa svima vama!

Kada osoba dobije moždani udar, njen mozak ne dobija dovoljno kiseonika, što dovodi do izumiranja moždanih ćelija. Ovo stanje zahteva hitnu medicinsku pomoć!

Evo nekoliko saveta kako da spasite nekog od moždanog udara:

Najvažnije je da ne pomerate osobu koja ima moždani udar. Bolje je da koristite medicinsku iglu, ali ako nemate tu vrstu igle kod kuće, obične igle će pomoći.

Ako koristite običnu iglu, obavezno je sterilišite (držati iglu iznad vatre, ili sveće) pre nego što je koristite. Kada je igla sterilisana, bocnite iglom vrhove svih 10 prstiju, ispod noktiju. Ako nema krvi, zategnite kožu i pritisnite jače tako da krv počne da teče. Nakon što izbockate svih 10 prstiju i počne krvarenje, primetićete da se pacijent vraća u normalu.

Masirajte uši pacijenta dok ne postanu crvene, a za poboljšavanje cirkulacije bocnite svaku ušnu školjku dva puta dok se ne pojave dve kapi krvi. Sačekajte da se pacijent stabilizuje, a potom pozovite hitnu pomoć.

Nemojte silom terati pacijenta da sedne, jer to može da izazove pad krvnog pritiska, pa je bolje da bude u ležećem položaju.

Ovo je tradicionalna kineska metoda koja se koristi godinama unazad. Kineski stručnjaci tvrde da je ova metoda 100% efikasna i da vam zaista može pomoći da spasite nekog od moždanog udara.

Moždani udar je drugi uzrok smrti u svetu. Dobro zapamtite ovaj metod, jer možete nekome pomoći i spasiti mu život. Nakon čitanja članka, podelite i prosledite svojim prijateljima i porodici. Možda baš vi spasite nečiji život od moždanog udara.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group