Moćni lek iz Biblije star 3500 godina leči sve bolesti

Postoji doktor koji tvrdi da „ne postoji neizlečiva bolest“.

Ovaj lekar tvrdi i da se od bolesti ne oporavljaju samo oni koji ne žele da promene loše navike. Verovali ili ne, ovaj lekar kao osnovu svoje medicinske prakse koristi drevna načela lečenja koja su pre više hiljada godina zapisana u Bibliji.

Mnoge kulture su pripisivale božansku moć maslini. List masline je korišćen i pre Hrista, a u Bibliji ćete pronaći rečenicu koja kaže - „Plod će biti za jelo, a njen list za lek“.

Listovi masline su bogati Oleuropeinom, jedinjenjem koje ima veoma jaka antibakterijska svojstva. Ispijanje čaja od maslinovog lišća može vam pomoći u lečenju mnogih bolesti kao što su gonoreja, tuberkuloza, hepatitis B, herpes, upale pluća, grip, meningitis, malarije, stomačnih čireva i ateroskleroze. Lišće masline može da pomogne da se borite i protiv gljivične infekcije.

Neverovatan čaj od maslinovog lišća može vam pomoći da osnažite svoj imunitet i savršen je za ljude koje su prošli hemoterapiju. Listovi masline su izuzetno lekoviti i imaju anti-parazitska, antigljivična, antivirusna i antibakterijska svojstva.

Recept za čaj od maslinovog lišća

Za pripremu jedne šolje čaja, potrebno vam je 20-30 sušenih listova. Stavite lišće u ključalu vodu i nastavite da kuvate 3 minuta. Uklonite posudu sa šporeta i neka lišće ostane u vodi najmanje 10 minuta. Posle 10 minuta, uklonite lišće. Možete piti topli čaj ili po želji rashladiti.

Takođe možete da dodate malo limuna i meda. Pijte 1 šolju čaja od maslinovog lišća kako bi se sprečile mnoge bolesti.

Da osetite blagodeti ovog zdravog pića treba konzumirati čaj svakodnevno. Preporučuje se da pijete čaj proaktivno, kako bi se sprečio nastanak raznih pomenutih bolesti. Najbolje je da i maslinovo lišće naberete u proleće, kada je još uvek mlado. Držite lišće u zatvorenoj posudi na suvom i tamnom mestu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group