Kolagenska kafa – podmlađivanje, učvršćivanje i stimulisanje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Nemoguće je sakriti da nam, pogotovo sa dolaskom hladnih dana, sve teže pada ustajanje iz kreveta.

Jutra su sve teža i sveukupno blagostanje i energija nam opadaju – „zdravo zimo!“. Međutim, pre nego što se beskrajno predamo ovom beznadežnom vremenu napolju, pokušajmo da se izborimo sa ovim teškim periodom.

Ispostavilo se da čak i obična jutarnja kafa može promeniti naše raspoloženje. Sve što treba da uradite je da je kombinujete sa hranljivim kolagenom...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Kolagen - delovanje i svojstva

Čini se da je ceo svet poludeo za kolagenom. Nije ni čudo - mnoge žene žele da zauvek zadrže mladalački izgled bez bora. Nažalost, nakon 25. godine, proizvodnja kolagena u koži počinje postepeno da se usporava, sve dok u nekom trenutku naše telo ne prestane da ga proizvodi u potpunosti. Tada se pojavljuju prve bore oko očiju ili „lavlja brazda“ na čelu.

Zahvaljujući razvoju kozmetičkog tržišta, imamo pristup sve modernijim rešenjima koja će nam efikasno pomoći da se rešimo problema opuštenog i umornog lica. Ne samo da možemo da utrljamo kolagen na naše lice, već i da ga konzumiramo sa našim omiljenim napitkom kako bismo povećali njegov efekat.

Kafa sa kolagenom - novo otkriće?

Stručnjaci se slažu - injekcija kolagena može biti korisna, posebno ujutru, ne samo da regeneriše telo, već duboko hidrira i stimuliše.

Pariski brend Holidermie, koji proizvodi holističku kozmetiku, ispunjava očekivanja svojih kupaca i došao je na dobru ideju da u svoje nove kapsule kafe uključi kolagen, tako da svaki gutljaj pruža, pored prave injekcije energije za telo i um, takođe pravi efekat protiv starenja.

„Kafa, prirodni energizator, oduvek je bila deo mog svakodnevnog života. Na poslu i na putovanjima volim njeno energično dejstvo i bogatstvo aroma, koje sam naučila da cenim posebno u najzaposlenijim trenucima. Prirodno je što sam želela da kombinujem antioksidativnu moć sa jednim od najboljih aktivnih sastojaka protiv starenja: morskim kolagenom, kako bih je učinila novim napitkom za lepotu sutrašnjice,“ kaže Melania Huin, osnivačica brenda Hollidermie.

 Kako naglašava, jutarnji napitak sa kolagenom blagotvorno deluje na smanjenje bora, učvršćuje kožu i deluje antioksidativno, a sve to bez kompromisa u ukusu.

Kako to radi?

Naticol® morski kolagen peptidi sadržani u kafi (smatra se jednom od najbolje apsorbujućih u telu), dobijeni iz riblje kože, ograničavaju efekte starenja kože, održavajući njen zdrav izgled, elastičnost i vitalnost. Kafa je, pak, prirodno bogata antioksidansima i nekim mineralima i vitaminima, a dodatno, zahvaljujući sadržaju kofeina, stimuliše organizam.

Svaka od ovih kozmetičkih kapsula obezbeđuje 1.250 mg kolagena, možete piti do dve dnevno da biste dostigli preporučenu dozu od 2,5 g dnevno.

Da li je ovo savršen način da održite savršen izgled i kombinujete posao sa zadovoljstvom? Definitivno kažemo da!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group