Kada vam je potrebno više masti?

Kada pomislite na reč "masti", prvi prirodan odgovor je "izbegnite ih“!

Istina je da ljudi koji brinu o svom zdravlju nisu baš ljubitelji masti jer oni vole vitku liniju apsolutno bez sala. Međutim, da li ste ikada pomislili da možda previše izbegavate masti?

Činjenica je da postoje "dobre" masti i postoje "loše" masti. Dok su druge definitivno štetne za telo na više načina, naše telo ne može da radi bez "dobrih" masti, koje su u stvari bitne i od vitalnog značaja za naš pravilan rast i razvoj.

U procesu pokušaja da smanjite težinu možda izostavljate osnovne masti previše, što bi moglo imati negativan uticaj na vaše telo.

Masti nisu nešto čega se treba bojati. Sve što treba da uradite je da ih koristite umereno. Samo je potrebna ravnoteža, morate regulisati unos dobrih masti, kako bi se vaš organizam razvijao pravilno. Trudite se da izbegavate veliku količinu masne hrane, zaprške, brzu hranu, koje će opteretiti vaš stomak, a ujedno učiniti da budete gojazni.

A u galeriji pogledajte koji su to prvi znaci koji ukazuju da ste možda preterali sa izbegavanjem zdravih masti...

« 1 2 3 4 5 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group