Hejli Biber otkriva omiljeni napitak za detoksikaciju

Detoks napitak za zdravlje i bolji imunitet, sadrži samo tri sastojka.

Hejli Biber je nakon malog moždanog udara koji je pretrpela, usvojila zdraviji i uravnoteženiji način života, više vodeći računa o sebi i dajući prioritet svom mentalnom i fizičkom zdravlju.

Dokaz za to je i njen najnoviji recept za detoksikaciju koji je podelila preko svog Instagram profila. Njeno novo omiljeno piće za detoksikaciju sadrži samo tri sastojka: vodu, sok od aloja vere i hlorofil.

Hidratacija

I hlorofil i sok od aloje vere imaju mnoga korisna svojstva za telo. Aloja vera sadrži vitamine kao što su A, B, C, D, E i hranljive materije koje jačaju organizam, pomažu boljem varenju i imaju antiinflamatorna svojstva. Što više hidrirate svoje telo, lakše je eliminisati toksine i boriti se sa zadržavanjem tečnosti, što zauzvrat izaziva nadimanje i blokira metabolizam.

Dodatna energija

Hlorofil bolje snabdeva telo kiseonikom, pomaže cirkulaciju krvi i štiti imuni sistem. Naći ćete ga u zelenom povrću kao što je spirulina, ali i u dodacima ishrani u apotekama.

Detoks napitak Hejli Biber ima svojstva detoksikacije i daje energiju, tako da ga možete dodati u svoju wellness rutinu, posebno tokom letnjih meseci kada je telu potrebno više hidratacije. Samo pomešajte sok aloja vere sa hlorofilom i vodom u blenderu.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group