Gvinet Paltrou proslavila 50. rođendan i otkrila recept za mladolikost

Nedavno je glumica, vlasnica brenda Goop i jedna od prvih pristalica zdravog načina života u Holivudu, Gvinet Paltrou napunila 50 godina.

Nažalost, dobitnica Oskara ne glumi mnogo u filmovima, jer se potpuno fokusirala na svoju uspešnu wellness imperiju. Njen uspeh se može proceniti ne samo na osnovu višemilionskog prometa kompanije, već i prema samoj Gvinet, koja bira svestan pristup ličnoj nezi.

U nedavnom intervjuu, Paltrou je otkrila koji joj način ishrane pomaže da ostane u savršenoj formi.

Ispostavilo se da zdrav način života nije toliko strašan kako se o tome govori. Omiljena hrana Gvinet su pomfrit i testenina, koje ponekad sebi dozvoljava. Zvezda jutro počinje kašikom kokosovog ulja, kojim ispira usta. „Ova ajurvedska tehnika pomaže u ubijanju svih bakterija“, kaže Gvinet.

Zatim, ona pije dve čaše vode sa vitaminima i smuti umesto doručka. Obilan doručak je dozvoljen samo u slučaju mamurluka, a to može biti, na primer, sendvič sa jajima. Gvinet priznaje da joj ne smeta da posle napornog dana na poslu popije čašu viskija sa ledom ili martini sa votkom.

Za ručak više voli salatu punu proteina ili ćureću pljeskavicu sa zelenom salatom umesto lepinja. Kao užina - orasi ili slane perece sa zelenim čajem: "Užina mora biti slana i hrskava", dodaje Gvinet.

Što se tiče večere, Paltrou ima pravilo: poslednji obrok treba da bude najkasnije u 18:00-18:30, inače joj je teško da zaspi.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group