YouTube kanali koji će vam pomoći da budete u savršenoj formi

Bez obzira da li nemate novca za ličnog trenera ili nemate vremena za teretanu i dalje možete da vežbate gde god da se nalazite zahvaljujući YouTube platformi.

YouTube fitnes kanali su novi DVD za vežbanje. Video snimci su besplatni za gledanje, lako ih možete pustiti gde gde imate Wi-Fi vezu i nude veliki izbor vežbi, od aerobika i pilatesa do boksa. Bez obzira na vaše fitnes ciljeve, na YouTube ćete moći da pronađete nešto što će vam pomoći da do toga dođete. U nastavku otkrijte 5 najboljih fitnes kanala na YouTube.

1. Yoga with Adriene

Iako vam joga možda deluje jednostavno, nemojte se prevariti. Ako se odlučite da ovoj aktivnosti pružite priliku, uvidećete da ovaj način vežbanja pruža brojne blagodeti. Ovaj kanal je idealno mesto za učenje joga vežbi, bez plaćanja skupocenih članarina.

2. Fitness Blender

Bilo da ste početnik ili iskusni sportista, na ovom kanalu ćete veoma lako pronaći vežbe koje će vam odgovarati. Od vežbi za snagu i izdržljivost, do kardio treninga i joge. Sve je veoma lepo objašnjeno, tako da bez problema možete sve pratiti i naučiti.

3. Eric Wong MMA

Ako ste ikada gledali MMA borbu i zapitali se kako borci koji u njima učestvuju postižu svoju zavidnu formu, ovaj kanal će odgovoriti na vaša pitanja. Naučiće vas pravilnoj formi za izvođenje vežbi, što je osnova koja vam je neophodna za dalji razvoj. Takođe, ovde možete pronaći i brojne vežbe koje možete dodati svojoj dnevnoj rutini.

4. Melissa Bender

Vežbe Melise Bender su teške i dobro će vas umoriti. Ona uvodi elemente treninga visokog intenziteta u svaku vežbu, pa su one idealne za sve ljude koji nemaju puno slobodnog vremena.

5. Functional Patterns

Ako biste voleli da naučite osnove boksa, ovaj kanal je pravo mesto za vas. Od pravilnog stava, do toga kako pravilno planirati udarac. Naučićete dosta toga o mehanici tela i pravilnom kretanju, što će vaše dalje vežbe učiniti mnogo efikasnijim.

All Rights Reserved. | 2009 - 2023. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group