Vežbe za zategnute i lepo oblikovane ruke

Ruke su veoma izložene pogledima okoline pa je jako lepo da uvek budu tonirane.

Pored vežbi za mršavljenje i zatezanje mišića stomaka, nogu i zadnjice svakako treba posvetiti malo pažnje i rukama. Osnov vašeg mršavljenja treba da budu kardio vežbe, a njima treba dodati i vežbe za ruke, stomak, noge i zadnjicu.

Vežbe za ruke za žene ne treba da budu iste kao vežbe za ruke muškaraca jer žene uglavnom ne mogu da naprave masivne mišiće kao muškarci (osim ako uzimaju steroide ili tako nešto) tako da vam dizanje tegova neće pomoći da izgledate kao Arnold Švarceneger.

Na sreću istonirati ruke nije tako teško kao istonirati stomak ili skinuti salo sa stomaka! Ruke se lako mogu istonirati uz jednostavne, efikasne vežbe i sve što je potrebno je par tegova da to uradite. Ne morate ići u teretanu i ne morate na ekstremne dijete. Sve što vam je potrebno je oko 10 minuta vremena dnevno da odradite jednostavne vežbe za ruke.

Ovo su najefikasnije vežbe za ruke, iako sličnih ima mnogo ove će vam biti sasvim dovoljne da kod kuće doterate vaše ruke.

Biceps: Ovo je veoma efikasna vežba za toniranje prednje strane ruke, ona će vam pomoći da se oslobodite potkožne masnoće na prednjem delu ruke.

Triceps: Ovo je izvrstan trening za oblikovanje zadnjeg dela ruke! Efikasno pomaže da se oslobodite ružne opuštene kože i sala. Radite ovu vežbu barem 5 puta nedeljno i imaćete izuzetne ruke.Sklekovi: Ovo je odlična vežba za rad na prednjem delu grudi, kao i za ruke u isto vreme, tako da dobijete dvostruki trening sa jednom vežbom. U početku možete imati problema da uradite 10 sklekova ali uz malo volje i upornosti posle nekoliko nedelja radićete ih kao od šale. Ove vežbe su dobre za rad gornjeg dela ramena i njihovo oblikovanje. Možete da radite ove vežbe bez lopte, jednostavno stojeći sa nogama u širini ramena i obavljajući iste pokrete ruku.

Vežbe za ruke možete raditi kod kuće u bilo koje vreme. Sve vežbe radite barem 5 puta nedeljno u 2 do 3 serije sa 10 do 12 ponavljanja. Ako imate problema sa viškom kilograma izaberite i neku kardio vežbu za mršavljenje koju ćete praktikovati zajedno sa ovim vežbama.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group