Vežbe za celo telo sa elastičnom trakom

Oblikovanje tela je postalo mnogo lakše uz pomoć elastičnih traka.

Elastična guma je jednostavan i jeftin rekvizit koji ima niz prednosti, a među kojima se ističu velika mogućnost primene, sigurno korišćenje, prihvatljiva cena, mala težina, a pored toga je lako možete staviti u torbu.

Ove elastične trake su napravljene od kvalitetne gume, a ručke na krajevima olakšavaju upotrebu. Zahvaljujući njima dobija se mnogo ozbiljniji otpor i mišići rade pod opterećenjem, što dovodi do bržih rezultata.

Sve što vam je potrebno je guma ili elastična traka koju možete naći u bilo kojoj sportskoj prodavnici. Sa ovom trakom možete raditi trbušnjake i ojačati mišiče na stomaku. Vežbe sa elastičnom trakom su odlične za oblikovanje zadnjice i butina i zatezanje bicepsa.

Pogledajte neke vežbe koje će oblikovati vaše celo telo za vrlo kratko vreme. Sve što treba da znate je da vežbe morate raditi svaki dan - 3 serije, 12 ponavljanja i uskoro ćete videti opipljive rezultate.

Pogledajte video, nabavite elastičnu traku i krenite sa vežbanjem.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group