Vežbe koje će poboljšati vaš seksualni život

Znate da je vežbanje dobro za vaše zdravlje. Ali da li ste znali da vam odlazak u teretanu ili vežbanje kod kuće može pomoći i da imate bolji seks?

Kegelove vežbe nisu jedine sa kojima možete poboljšati svoj seksualni život. Postoje vežbe koje će vam pomoći da oblikujete svoje telo ali će takođe unaprediti vaš seksualni život.

Vežbanje tri do četiri puta nedeljno može mnogo pomoći vašoj seksualnoj tehnici, fleksibilnosti i izdržljivosti, ali koje vrste vežbi su najbolje za bolji seks?

Nastavite sa čitanjem i u nastavku otkrijte četiri najbolje „seksualne vežbe“.

Povlačenje kukova

Ovaj pokret poboljšava pokretljivost kukova i povećava vaše kapacitete. Lezite na pod sa licem nagore. Savijte noge u kolenima i počnite da podižete kukove tako da vaše telo formira pravu liniju od ramena do kukova. Sada zategnite zadnjicu 10 sekundi, a zatim spustite kukove, ali pazite da ne dodirujete pod. Ponovite vežbu 12 puta.

Vežba pored zida

Ova vežba stvara dodatnu snagu koja će vam omogućiti da zadržite neku "seksi" poziciju duže. Naslonite se na zid, i dopustite da vam noge budu oko 60 cm dalje. Savijte kolena do 90 stepeni i stavite ruke pravo ispred sebe. Držite 60 sekundi tako. Lako? Stavite nešto teško na krilo.

Raskorak

Bilo da imate ideju za čudnu novu pozu ili samo želite da ga više grlite nogama, ova vežba će vam pomoći u tome! Kleknite sa jednom nogom ispred vas i savijte kolena na 90 stepeni. Držite torzo uspravno i pustite ruke pored tela. Nežno pritisnite kukove napred koliko je to moguće, i držite torzo uspravno. Držite 10-20 sekundi, a zatim ponovite sa drugom nogom.

Podizanje nogu

Uz ovu vežbu možete postići intenzivne orgazme. Legnite licem okrenutim nagore, raširite ruke sa dlanovima okrenutim prema gore. Počnite da podižete noge 90 stepeni nagore. Zatim ih spustite dole, ali pazite da ne dodiruju pod. Onda opet. Ponovite vežbu 10 puta. Savet: Držite noge čvrsto zajedno i kolena blago savijena.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group