Sandra Bulok otkriva tajnu dobrog izgleda u šestoj deceniji

Holivudska zvezda već nekoliko decenija održava besprekornu i zdravu figuru.

Sandra Bulok bi mogla da bude jedna od zvezda sa A-liste koja decenijama održava zdravo, negovano telo. Protok vremena nije prepreka da održi formu, pošto je 57-godišnja zvezda usvojila potpuno zdrav način života, uključujući redovnu fizičku aktivnost i uravnoteženu ishranu.

Dakle, šta još uključuje glamurozna Bulok rutina?

Kontrola količine hrane

Kao što je otkrila u prošlosti, njena naporna svakodnevna rutina, koja je često primorava da bude odsutna od kuće, dovela ju je do toga da koristi usluge dostave sveže hrane spremne za jelo, pomažući joj da izabere hranu bez glutena i šećera i kontroliše količinu hrane koju konzumira. Čak i kada kuva za sebe, radije ne preteruje sa porcijom, čak i ako joj je to omiljeno jelo.

Ona voli „cheat days“

Sandra Bulok svakodnevno izbegava nezdravu hranu koja utiče loše na njenu figuru, ali sebi dozvoljava da jede šta želi jedan dan u nedelji. Obično njen „cheat day“ počinje u petak uveče i traje 24 sata, obnavljajući njenu ishranu u nedelju ujutro.

Vežbajte što je više moguće

Govoreći o svojoj fitnes rutini, Oskarom nagrađena glumica je dala sledeću jednostavnu i sveobuhvatnu izjavu koja mnogo svedoči o njenoj omiljenoj navici: „Da je moguće da vežbam svaki dan, radila bih to“. Trening otpora je obavezan izbor, dok kada je u pitanju aerobna vežba, ona preferira biciklizam, kik boks ili pilates.

Svaki dan pleše sat vremena

Ples je njena omiljena zabava. Jedan sat, šest puta nedeljno, Bulok ili uzima časove plesa ili pušta muziku kod kuće i igra u svom ritmu.

Preferira zeleni čaj

Umesto kafe, često bira šolju zelenog čaja punu antioksidanata. Takođe, na kraju dana, nekoliko gutljaja je njena tajna za miran i dubok san.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group