Ovo je plan fitnesa i ishrane Dženifer Lopez

Ubrzo nakon venčanja sa Benom Aflekom i na dan svog 53. rođendana, Dženifer Lopez je, povodom lansiranja nove kozmetičke linije Jlo Body, objavila golišave fotografije na kojima izgleda besprekorno.

Očigledno, za njen izgled je zadužena genetika i verovatno neke kozmetičke procedure, ali da biste imali ovakvo telo, svakako je neophodna stroga ishrana i program vežbanja. Zbog toga mnogi njeni fanovi žele da saznaju koju rutinu praktikuje Džej Lo da bi imala ovakvo telo u 53. godini.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Nedavno, putem sajta On JLo, gde povremeno lično odgovara na pitanja svojih fanova i šalje "privatne" fotografije, Dženifer Lopez je otkrila kako izgleda njen uobičajeni trening i opisala šta uključuje tipičan obrok.

"Kada pokušavam da smršam nekoliko kilograma, moj trening se sastoji od treninga sa tegovima tri ili četiri dana u nedelji u kombinaciji sa aerobikom. Obično počinjem sa 30 minuta aerobika i nastavljam sa tegovima još 30 ili 40 minuta", objašnjava ona. "Neke dane radim vežbe za noge, zatim leđa i ramena, i na kraju gornji deo tela. Ponekad čak mogu da završim celo telo za jedan dan ako se jako trudim! Stvar je u tome da, kako starimo i sazrevamo, počinjemo da gubimo mišićnu masu i imamo razne bolove. Jačanje tela vežbama sa tegovima daje nam veću izdržljivost i snagu. A ove vežbe su, uz istezanje za fleksibilnost i pokretljivost, takođe veoma važne za dobrobit".

Što se tiče ishrane, Džej Lo nije oklevala da podeli fotografiju svog svakodnevnog života, na kojoj prikazuje tipičnu večeru, koju karakteriše kuvano i sirovo povrće i proteini - u ovom slučaju hamburgeri.

„Krompir i hleb su za decu“, prokomentarisala je, „ali ponekad i ja malo ukradem“.

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group