Ogledalo koje u sebi ima vašeg ličnog trenera

Savršeno izvajano telo, podrazumeva mnogo toga.

Pravilnu ishranu, redovne treninge i svakako izbegavanje svih negativnih faktora koji mogu da naruše vaš izgled. Treniranje zahteva posvećenost, kako bi rezultati bili vidljivi. Ako ste odabrali da tokom situacije sa Korona virusom, većinu vremena provodite vežbajući kod kuće, vrlo je verovatno da niste baš bili zadovoljni rezultatima. Na kraju krajeva kada nema nikog da vas malo potera izvan granica vaše izdržljivosti, sasvim je realno da ćete odustati kada se osetite iscrpljeno.

Predstavljamo vam u tom pogledu Carbon Trainer, napredni vid treniranja, koji premašuje sva vaša očekivanja od robotizovanog ličnog trenera. Možda ste se ranije i susretali sa trenažnim ogledalima koja vam izdaju instrukcije za vežbanje, ali je ovo ogledalo produkt budućnosti, u najmanju ruku rečeno. Pametan, interaktivan ekran koji se postavlja na zid automatski prati sva vaša ponavljanja, stičući uvid u vašu formu kako bi vam obezbedio najbolji mogući oblik treninga. Carbon Trainer može da učita čitav niz različitih vežbi, od treninga snage, preko HIIT, pa sve do kondicionih i treninga pokretljivosti i izdržljivsti. LCD ekran od 43 inča, osetljiv na dodir koristi tehnologiju 3D "hvatanja pokreta", kako bi vas – držao na oku.

Upravo to je ono što mu omogućava da broji vaša ponavljanja, pruža vam povratne informacije i procenjuje možete li više da uradite u datom momentu, ili vam je zaista preko potreban odmor. Ovo jedinstveno ogledalo se integriše i sa opremom koju koristite pri treningu kako bi na još detaljniji način pristupilo proceni vašeg učinka. Ono prati trenutno opterećenje vaših mišića i ukupnu težinu koju podižete pružajući vam uvid u vaš napredak sa svakom novom serijom vežbi.

Nakon što ste završili sa treningom, možete da ga programirate i podesite na neutralan mod, što znači da može biti korišćeno kao klasično ogledalo. Jer kako biste se inače mogli diviti postignutim rezultatima.

Ž.J.

Izvor: Urban Daddy

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group