3 vrste vežbi sa malim uticajem koje ublažavaju stres a izgrađuju snagu

Tražite manje intenzivan način da ostanete aktivni? Ove nežne metode vežbanja donose savršenu ravnotežu kondicije i jačanja snage.

Znamo da hronični stres može biti štetan za skoro svaki aspekt vašeg zdravlja. Štaviše, nedovoljno fizičke vežbe može da pogorša stres, i natera naš mozak da se teže nosi sa svim novonastalim (a ne tako ugodnim) situacijama. Dobre vesti? Kretanje zaista može biti efikasan, prirodan lek. I ne morate da angažujete ličnog trenera ili da prekinete trening da biste iskoristili prednosti vežbanja koje ublažava stres.

Postoje određene vrste restorativnih vežbi koje, između ostalih fantastičnih prednosti (npr.smirivanje uma), ubrzavaju pokrete i samim tim povećavaju unos kiseonika. Ovo, zauzvrat, pomaže u smirivanju nervnog sistema izazvanog stresom.

Vreme je da prestanete da živite na adrenalinu i stresu i počnete da se fokusirate na disanje i kretanje. Uključite ove tri zdrave vrste vežbi u svoju rutinu da biste smirili svoj um, ojačali svoje telo i počeli da se osećate malo manje pod stresom.

« 1 2 3 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group