Kokteli za mršavljenje: savršen način da imate vitku figuru

Kokteli za mršavljenje su ukusan i zdrav način da očistite telo i oslobodite se viška kilograma.

Kokteli za mršavljenje su prvenstveno zdrava i ukusna ideja da se jedan obrok zameni tokom dana. Kokteli za mršavljenje će nam pomoći da očistimo telo, izgubimo višak kilograma i, iznad svega, poboljšamo naše blagostanje.

Kada pripremamo koktele za mršavljenje, moramo zapamtiti nekoliko pravila. Prvo, umesto kravljeg mleka treba da koristimo bademovo ili kokosovo mleko. Zahvaljujući tome, koktel za mršavljenje će biti manje kaloričan. Kada kupujete biljna pića za koktele, izaberite one bez šećera. Kada sastavljate sastojke za koktel za mršavljenje, nemojte zaboraviti na zeleno povrće: kelj, spanać, celer i rukolu. Takav koktel za mršavljenje dodatno će biti bogat vrednim nutritivnim vrednostima, a istovremeno će biti manje kaloričan. Poslednji najvažniji princip pri pravljenju koktela za mršavljenje je dodavanje zaslađivača. Možete dodati med, javorov ili sirup agave, a slatkoću takođe daje i voće: banane, ananas, breskve.

Kokteli za mršavljenje odličan su izvor vlakana i vrednih vitamina sadržanih u voću i zelenom povrću. Kokteli za mršavljenje brzo i efikasno ispunjavaju želudac i zadovoljavaju apetit.

Pogledajte naše predloge!

foto:claudia.pl

M.L.

« 1 2 3 4 5 6 7 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2022. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group