Enterijer - Dekor

Tepih u obliku surferske daske je pravo letnje osveženje u kući

Tepisi dizajnirani u obliku surferske daske doneće pravi dah leta u vaš dom.

Kreativna španska dizajnerka Alehandra Gandija-Blasko je želela da avanturu, razonodu i dobro raspoloženje unese u mnogim domovima, svojom surferskom kolekcijom tepiha pod nazivom "Surf".

To je mala kolekcija tepiha koji se mogu konvertovati u klupe. Kolekcija dizajnirana za GAN, je dostupna u tri modela: “Malibu Mediterranean”, “Malibu Atlantic” i “Surf Race Indico Red”. Kolekcija dizajnerskih tepiha reinterpretira slobodan duh ovog sporta koji je tako blisko povezan sa prirodom. Tepisi su izrađeni od strane veštih ruku indijskih majstora.

Svaki model se može postaviti na pod ili može da se pomera kao daska na talasima. Naš favorit je tepih “Malibu Mediterranean” moderan tepih koji kombinuje zanate i boju sa etničkim motivima inspirisanim crvenim zalaskom sunca. Ovo je ćilim sa ručnim resama, u obliku daske, napravljen od čiste vune na potpuno prirodan način, da surfujete Mediteranom kod kuće.

Sa bazom od plasticifiranog čelika i lakiranih MDF ploča, tepih može da se transformiše u klupu za udoban sedeći položaj.

Pogledajte kolekciju kreativnih tepiha i surfujte u svom domu!

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group