Salvete u obliku zeca za uskršnji sto

Manje od mesec dana je ostalo do Uskrsa i postepeno se pripremamo za ovaj veliki praznik.

Podrazumeva se da su hrana, uskršnja jaja i uskršnji kolači ono što nas brine više, ali to ne znači da treba da zanemarimo i dekor naše kuće.

Ako želite da uradite nešto sofisticirano, možete pokazati svoju kreativnost i pored neobično obojenih jaja dekorisati sto salvetama koje su u skladu sa praznikom. Dakle, ako želite da pobegnete od uobičajenih i tražite jednostavan i istovremeno impresivan način da iznenadite svoje goste, pogledajte kako da vaše salvete izgledaju kao prelepi zec.

 

Ključ za postizanje ovog drugog stila je da odaberete kvadratne salvete ili one od čvrstog papira. Ukoliko su veće - bolji je rezultat, a postupak je sličan kao kada pravite avione od papira.

Otvorite salvetu pa je presavijte na trećine. Stavite prst na sredinu i preklopite najpre jednu stranu, pa potom drugu tako da dobijete trougao. Slično je kao kod izrade dečjih aviona od papira. Nakon toga preklopite gornji deo tako da dobijete kvadrat. Potom isti taj deo preklopite po pola i spojite trakicom. Donji deo koji izgleda kao trougao prevrnite prema gore.

Pogledajte detaljna uputsstva i obavezno isprobajte ideju ovog Uskrsa!

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group