Fantastična božićna dekoracija za sto

Kako da za manje od minut napravite odličnu dekoraciju za božićnu trpezu...

Novogodišnje i božićne praznike karakterišu veselje, bogata trpeza i lepo dekorisan dom u tom duhu. Da bi vam se i sto, na kojem ćete poslužiti božićni ručak i večeru, slagao sa domom koji je verovatno bogato ukrašen, donosimo vam jednu fantastično laganu ideju - dekoraciju sa salvetama.

Uglavnom su sve dekoracije koje se prave od salveta komplikovanije za pravljenje, pogotovo onim ljudima koji nemaju talenta za to. Ovaj trik, koji će osvežiti vaš sto i oduševiti mnoge goste je toliko lagan za pravljenje, da ćete hteti da ga pravite tokom cele godine.

Radi se o salvetama u obliku jelke, koja se potpuno uklapa u celokupnu atmosferu u našim domovima. Za manje od jednog minuta naučite da napravite ovu dekoraciju, koja će vam itekako poslužiti za božićnom trpezom. Najbolje bi bilo kada biste iskoristili salvete u zelenoj boji, ali mogu da posluže i bilo koje druge.

Pogledajte video!

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group