12 aromatičnih sveća uz koje će vaš dom mirisati na novogodišnje praznike

Osvežite atmosferu svog doma najzavodljivijim aromatičnim svećama.

Mirisna, elegantno dizajnirana sveća je upravo ono što je našem domu sada potrebno da bismo što lakše uplovili u praznično zimsko raspoloženje. Otkad smo bili deca, pamtimo mirise koji nas podsećaju na novogodišnju sezonu i božićne praznike, zato ni danas ne možemo da odolimo jedinstvenim mirisima dizajnerskih sveća koji menjaju naše raspoloženje i vraćaju nas u bezbrižne dane detinjstva.

Amber, vanila, kardamom, đumbir, karanfilić, citrusi – aromatične note koje nas zavode su dinamične, sa diskretnim dozama ženstvenosti i romantičnog raspoloženja. Odbrojavajući do praznika, mirisi koji želimo da nas povedu na putovanje su topli, drvenasti i začinski i iznad svega zrače toplinom i udobnošću. Bilo da se radi o kupatilu, spavaćoj ili dnevnoj sobi, želimo da investiramo u aromatične sveće koje će, pored elegancije, našem prostoru dati osećaj opuštenosti i mira.

Sa prijateljima, porodicom ili sami, kako god da se opuštate u svom prostoru, svečane sveće će stvoriti savršenu atmosferu. Minimalističke, sa elegantnim dizajnom, živim bojama i posebnim detaljima, čak i njihova ambalaža zaslužuje pažnju, jer će ukrasiti prostoriju.

Gucci, Dior, Jo Malone i mnoge druge vodeće kuće i brendovi nude sopstvene verzije svečanih sveća sa prepoznatljivim mirisima za božićnu sezonu. Pogledajte naš izbor u galeriji fotografija, otkrijte svoj favorit i neka praznici počnu već sada!

« 10 11 12 Pogledajte galeriju 2 3 4 »

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group