Pinterest inspiracija: 6 originalnih načina da zamenite saksije za cveće korpama

Pletene korpe su naši omiljeni predmeti jer se mogu koristiti u celoj kući.

One spadaju u one predmete u koje uvek vredi investirati iz dva glavna razloga, prvo, pomažu u organizovanju kuće, jer unutra možete staviti sve što ne staje nigde drugde, a drugo, zato što kombinujete organizaciju i dekoraciju u istom paketu. 

Korpe su dekorativne, dodaju teksturu i daju odličnu tropsku atmosferu domu. Poznato je da pletene korpe savršeno funkcionišu kao ukrasi za razna mesta u kući, za baštu, za terasu, ali i za vaše biljke.

Kada govorimo o biljkama, pletene korpe mogu lako zameniti saksije. Pinterest ima najoriginalnije ideje koje će vas ubediti da sve saksije u svom domu zamenite dekorativnim korpama i unesete dah leta u svaki ugao vašeg doma.

Pletene korpe na postolju

Postolja za saksije nisu samo za tu svrhu - već i za pletene korpe. Fotografija kao dokaz!

Umesto saksija, okačite pletene korpe

Viseće saksije su lepe, ali da li ste ikada videli "plutajuće" pletene korpe? Još jedan nivo originalnosti!

U suprotnom ih okačite na zid

Pletene korpe odlično funkcionišu kao zidni ukrasi, a fotografija daje inspiraciju koju ste tražili.

Postavite pletene korpe sa biljkama duž praznog, dugačkog, uskog mesta u kući

Ne znate kako da dekorativno iskoristite to prazno, dugačko, usko mesto u svom domu? Upravo ste naučili najposebniji način da to uradite!

Kreirajte elegantnu kompoziciju sa pletenim korpama

Prazni uglovi kod kuće izazivaju zabunu, jer ne znate kako da ih dekorativno iskoristite. Korpe od slame i visoke biljke koje možete da smestite u njih predstavljaju rešenje.

Postavite pletene korpe na prenosive stepenice

Ako imate neiskorišćene prenosive stepenice u ostavi ili negde u potkrovlju, vreme je da ih upotrebite tako što ćete na stepenike postaviti pletene korpe sa zelenilom.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group