Prolećni dekor ulaznog prostora u kući

Poželite proleću dobrodošlicu u vašem domu na najlepši način.

Započnite od uređenja vašeg ulaznog prostora, kako bi prostor u kom živite osvežili i učinili prijatnijim. Nezavisno od toga o koliko malom i uskom prostoru je reč, ideje koje vam donosimo su sigurno nešto što možete iskoristiti i oplemeniti svoj ulaz u stilu proleća.

 

PROLEĆNI DEKOR ULAZNE KONZOLE

Ako u vašem ulaznom prostoru postoji konzolni sto, on može biti odlično mesto za postavku prolećnog dekora. Odaberite sveže zelenilo i cveće i podarite svojoj konzoli prolećni šarm. Bilo da volite rezano cveće u vazama, zasađeno u saksijama, ili možda veštačko, svako od njih će vaš ulazni prostor učiniti svežijim i lepšim. Cvetni aranžmani, buketi, venci kao i varijante puzavica mogu da ožive vaš uskuli ulazni prostor. Osim toga različite figurice, botaničke slike i umetnička dela vam takođe mogu poslužiti za dekor vaše konzole.

PROLEĆNI DEKOR KLUPE ZA SEDENJE

Ukoliko umesto konzole imate klupu za sedenje prilikom obuvanja u vašem ulaznom prostoru i njoj možete dodati dodir proleća. Stavite kraj nje neke lepe pletene korpe sa cvećem, dodajte joj jastuke u bojama, ili neki zanimljiv fenjer. Iznad nje na zidu zakačite venac od poljskog cveća i vaš ulazni prostor je zasijati u novom izdanju.

Ž.J.

Izvor: Shelterness

Foto: Pinterest

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group