Imate li lažne biljke u svom domu? Jednostavan trik da ih "oživite"

Prema Feng Šuiju, lažne biljke blokiraju protok pozitivne energije u vašem domu - i gde god da ih postavite.

Međutim, nismo svi tako dobri (i uglavnom dosledni) u brizi o biljkama, bilo da govorimo o zatvorenom ili otvorenom prostoru. Možda ste i vi kupili u nekom trenutku u prošlosti veštačke biljke ili vam je neko doneo na poklon.

Naravno, lažne biljke su ružne i očigledno je da kažemo „ne“ plastici. Međutim, i mi kažemo „ne“ stvaranju nepotrebnog smeća. Dakle, nema razloga da bacite lažne biljke koje imate u svom domu, jer postoji način da poboljšate njihov izgled tako da izgledaju kao prave. Sledeći trik će ih oživeti na najjednostavniji i najbrži način.

Napravite obline na krutim listovima

Čvrsti listovi su prva stvar koja ukazuje da biljka nije prava. Prvi korak je, dakle, da ih "provučete" kroz paru. Idealno sa nekom mašinom ili peglom na paru. U suprotnom, prokuvajte vodu u loncu ili ih poparite peglom.

Napravite "lažne" listove

Druga stvar koja pokazuje da je biljka lažna je ujednačenost njenih listova. Sve što treba da uradite je da isečete neke listove i napravite nove, manje. Neujednačeni oblici listova će učiniti da lažna biljka više liči na pravu.

Da biste videli kako tačno izgleda ovaj proces, kliknite na video ispod.

@thesorrygirls do you have an tips on making fake plants look real? leave them down below! 🌿👇 #plants #decoration #planttok ♬ Satellite - Harry Styles

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group