Najbolje helanke za vežbanje za svaki tip tela

Koliko puta vam se dogodilo da vam se donji delovi odeće za vežbanje spuštaju preko kukova i otkrivaju neželjene delove tela dok vežbate?

Ako još uvek niste pronašli svoje savršene helanke za vežbanje, onda ste sigurno ovo iskusili puno puta. Toliko toga se nalazi na tržištu u pogledu odeće namenjene za vežbnje da je pronalaženje pravog para gotovo jednako nalaženju igle u plastu sena.

Faktori poput fokusiranja su neprozirnost, tkanine koje upijaju znoj i rastezljivost kako ne bi popucale dok se savijate i izvodite teže vežbe, svakako pomažu ali na kraju se sve svodi na čitanje opisa proizvoda i riskantan potez kupovine i prekrštanje palčeva u nadi da opet niste kupili nešto što ćete obući samo jednom i nikad više.

Ono što želite je da budete u nečem u čemu se dobro osećate; što vas ne steže i ne sputava da se slobodno krećete. Potrebne su vam helanke koje odgovaraju vašim proporcijama (ne proporcijama devojke koju ste videli na reklami). One moraju da prate vašu liniju tela, i da odgovoraju vrsti treninga koji ste odabrali. Svakako ono što svake od njih treba da poseduju je dovoljna dubina, odnosno visina struka koja vas neće ostaviti posramljene kada se sagnete. Smisao je da vas navedu da pomislite da ih uopšte i ne nosite, kako bi mogli da date sve od sebe za vreme treninga.

Ako tražite savršene helanke za trening, zavirite u našu galeriju i pogledajte koje od njih vam preporučuju stručni treneri.

Ž.J.

Izvor: Pure Wow

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group