Zdravlje & Fitnes - Fitness

Jednostavne vežbe za zategnuto telo koje možete raditi kod kuće

Lepo oblikovano i zategnuto telo je ono o čemu svaka savremena žena mašta.

S druge strane odlasci u teretanu i fitnes centre se često kose sa svim drugim obavezama koje imate. Takođe dobar deo pripadnica ženskog pola smatra da je do savršeno izvajanog tela moguće doći samo uz vođstvo stručnog trenera i vežbanjem na skupocenoj fitnes opremi. Dozvolite nam da razbijemo taj mit rečima da vam za idealan izgled i zategnuto telo ne trebaju ni sati provedeni u teretani, ni skupa oprema, kao ni pomoć trenera. Dovoljna je samo toplina vašeg doma i nekoliko jednostavnih vežbi koje možete izvoditi kad god vam se ukaže prilika, koristeći pri tom samo težinu sopstvenog tela.

Istraživanja pokazuju da vežbe pri kojima koristite sopstvenu težinu pomažu da se ojačaju donji udovi, koji su od ključne važnosti za stabilno držanje tela. Kada jednom ovladate umetnošću izvođenja vežbi koje se baziraju na upotrebi vaše težine umesto tegova i drugih sprava za vežbanje, moći ćete da zategnete mišiće duž tela i izgledate bolje nego ikad.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group