Salata dijeta: Izgubite višak kilograma za 3 dana

Ako želite da se na zdrav način oslobodite viška kilograma, preporučujemo da isprobate - Salata dijetu.

Prvo, nekoliko važnih saveta - tokom dijete možete da pijete dosta tečnosti (voda, zeleni čaj, crni čaj i druge vrste biljnih čajeva). Takođe se preporučuje da tri dana potpuno zaboravite na so. I moramo da napomenemo da je ekspres dijeta sa salatama strogo zabranjena kod hroničnih gastrointestinalnih oboljenja i dijabetesa.

Dan 1. Šargarepa

Prvog dana treba jesti samo šargarepu u različitim varijantama. Može se jesti pržena, kuvana na pari ili u sirovom obliku - sve prema vašem ličnom ukusu. Da bi se oplemio ukus šargarepe poželjna je mala količina maslinovog ulja i sok od limuna. Strogo je zabranjeno dodavati majonez, so, biber i pavlaku. Za jedan dan  preporučuje se da jedete 1,5 kilogram šargarepe. Podelite ovu količinu na 6-7 obroka i jedite u toku dana.

Dan 2: Zelena salata

Mešajte različite vrste omiljene zelene salate sa orasima ili indijskim orahom i jedite u toku dana u neograničenim količinama. Salati možete dodati maslinovo ulje. Kao i prvog dana, pokušajte da podelite hranu za 6-7 porcija.

Dan 3. Salata od cvekle

Najbolja opcija je kuvana cvekla. Izbegavajte da dodajete so ili druge začine. Cvekla pomaže da očistite želudac, leči kožu i kosu, i štiti od gastritisa.

Važno!

Naravno, gubitak težine na salata dijeti je ekstreman. Zato ovu brzu dijetu možete prilagoditi i po želji dodati škampe, crvenu papriku, ribu ili piletinu.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2024. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group