Zdravlje & Fitnes - Dijeta

Sve što niste znali o OXY dijeti

OXY dijeta je program mršavljenja koji se sastoji od 4 ponavljajuće faze, zahvaljujući kojima ćete izgubiti 8 kg za 2 meseca.

OXY dijeta - o čemu se radi?

OXY dijeta uključuje meni sa receptima, spisak za kupovinu, planove treninga i komplementarne proizvode (šejk od brusnice, biljni čaj, dodatak voću u prahu). Paket se može kupiti na internetu. Suprotno uvreženom mišljenju, OXY dijeta nije samo dijeta za mršavljenje. Takođe se može koristiti kada je vaš cilj dobijanje kilograma ili održavanje težine.

OXY faze ishrane

OXY dijeta je proteinska dijeta (koja se naziva zdravijom verzijom Dukan dijete), koja se sastoji od ponavljajućih 28 dnevnih ciklusa koji uključuju 4 faze. Svaka faza traje nedelju dana. Nakon završetka ciklusa vraćate se u fazu 1. To radite sve dok ne postignete svoju idealnu težinu.

Faza 1: Detoks

U ovoj fazi jedete puno voća i povrća i pijete koktele za mršavljenje. Detoks faza je za čišćenje organizma i pripremanje za pravilno mršavljenje.

Faza 2: Sagorevanje masti

U ovoj fazi konzumirate najviše proteina. Jelovnici će se sastojati pretežno od životinjskih proteina. Ova faza je da se osigura intenzivno sagorevanje masti.

Faza 3: Korak

U fazi koraka svojoj ishrani dodajete izvore biljnih proteina. To su pre svega semenke mahunarki: slanutak, pasulj, leća.

Faza 4: ravnoteža

U fazi ravnoteže, na dijetu dodajete ranije isključene proizvode od žitarica i voće. Autori OXY dijete takođe su predvideli 5. fazu koja vam omogućava da zadržite postignuti rezultat.

Faza stabilizacije je spor povratak normalnoj, zdravoj ishrani. Njegova svrha je da spreči yo-yo efekat. Da li želite da probate? Isprobajte recepte za OXY dijetu.  

Kontraindikacije za OXY dijetu

Pre nego što se odlučite za kupovinu dijeta, pažljivo pročitajte sve informacije na veb lokaciji. Obratite posebnu pažnju na propise u kojima su zdravstvena pitanja opisana direktno, bez upotrebe marketinškog jezika. U propisima možete, između ostalog, pročitati da dobavljač OXY dijete nema medicinsku anamnezu i rezultate ispitivanja ljudi koji koriste dijetu, pa se preporučuje konsultovanje lekara ili dijetetičara. Istovremeno, autori dijeta ne daju nikakve garancije za efekte ili odsustvo nuspojava.

Apsolutne kontraindikacije za OXY dijetu su:     

bolesti bubrega (uključujući bubrežne kamence) i bolesti jetre,     

trudnoća i dojenje     

dijabetes (sve vrste),     

nedostatak hrane (uključujući anemiju),     

čir na želucu i dvanaestopalačnom crevu,     

druge bolesti povezane sa ishranom

OXY dijeta efekti

Autori programa za mršavljenje osiguravaju da možete izgubiti do 5 kg u mesecu, a nakon 2 meseca možete biti lakši od 6 do 8 kg. Ova stopa mršavljenja ne razlikuje se od one koju možete postići koristeći dijetu bez povećanog sadržaja proteina. Zdrava stopa gubitka kilograma iznosi između 0,5 i 1 kg nedeljno.  

Kakvo je naše mišljenje o OXY dijeti?

OXY dijeta se često upoređuje sa Dukan dijetom. Neki je opisuju kao Dukanovu "zdraviju sestru". Tokom 28-dnevnog ciklusa, dve nedelje ste na visokoproteinskoj dijeti da biste se vratili na unos ugljenih hidrata u fazi 4. To smanjuje rizik od neželjenih efekata prekomernog unosa proteina. Nažalost, čak i korišćenje ove rotacije ne eliminiše ostale neprijatne simptome previše proteina na meniju:     

nadimanje,     

zatvor,     

slabost.

OXY dijeta je veoma dobro struktuiran marketinški proizvod. Ne računajte na pojedinačnu pogodnost, iako autori tvrde da će program prilagoditi vašim potrebama na osnovu psihometrijskog testa. Psihometrijski test je jednostavan test ličnosti.

Pre nego što potrošite novac i primenite OXY dijetu, dobro razmislite. Sličan efekat možete postići koristeći redukcijsku dijetu bez dodatnih dodataka i čajeve za mršavljenje.

 

 

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group