Zdravlje & Fitnes - Dijeta

Sve o Dukan dijeti

Smršajte sledeći četiri koraka dijete sa preukusnim jelima.

Metod Dukan je više od obične dijete, s obzirom na to da nam pomaže da postignemo idealnu figuru i to zauvek! Da li ovo znači da moramo imati isti jelovnik i da nema konzumiranja raznovrsnih namirnica? Govorićemo o tome u čemu se sastoji meni dijete Dukan.

Kako ne bi došlo do zabune, u svojoj knjizi pod nazivom “Ne uspevam da smršam”, doktor Pjer Dukan objašnjava na didaktički način značaj svake od grupe namirnica prateći redosled kojim se uvode u naš jelovnik, koji treba da se bazira na prirodnim proteinima u kombinaciji sa ostalim namirnicama. Sve ostalo je stvar mašte.

Mogu se pripremati razni recepti, pod uslovom da se uvek ispoštuju koraci i faze o kojima ćemo govoriti nešto kasnije. U drugoj fazi, koja se naziva “krstarenje” trebalo bi da se smenjuju dani kada se konzumiraju čisti proteini i proteini u kombinaciji sa  28 vrsta povrća, koje se preporučuje.

Prelazimo na faze koje treba slediti.

M.L.

All Rights Reserved. | 2009 - 2021. Copyright© Mini STUDIO Publishing Group. | Uslovi korišćenja | Developed by Mini STUDIO Publishing Group